Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Tulevik või minevik?
 
Võõras 26. oktoober 2014, kl 11.53
Nii...
Eelneval ööl nägin und, kus teadvusetult ärkasin korteri juures pingi pealt ja nägin ühte naist koos beebivankriga. Ma läksin peebi juurde ja mängisin temaga. Pärast seda läksin kortermajja sisse ja istusin trepi peale. Mulle tuli vastu mu sõbranna kes ütles neid sõnu ,, aeg hakkab otsa saama,,. ( muidugi ma ei saanud aru ,et kas see on uni või mitte sest see oli nii reaalne ) ma küsisin ta käest et mida ta teeb siin korteris ja tema vastuseks oli midagi, millest ma üldse aru ei saanud ,sest ta ütles seda nii sogaselt. Ta võttis mu käest kinni ja tiris mind 2-3 korrusele kus pidi tema laagri elamu olema või noh kus ta ööbis. Uksest sisse astudes nägin ma üht enda sõpra ( poissi ) kes oli temaga hetkel samas ruumis. Seda poissi olen tundnud päriselt 14 aastat ja need kaks ei olegi isegi sõbrad. Ma tahtsin teda kallistada aga selle asemel pani mu sõbranna mind tooli peale istuma ning küsis mu käest ,et kes ma olen. Ma hakkasin kohe ütlema oma nime ja hakkasin neile ütlema, mida mina nende kohta tean ,kuid siis tuli mulle meelde ,et kui nemad mind ei tea, siis kus ma olen ja mis aasta neil on? Muidugi teadsin mis aastatel nemad on sündinud aga siis pidin minagi ju millagi sûndima ,sest muidu mind ei oleks seal. Kuid tol hetkel kui ma parajasti hakkasin küsima, muutus tuba valgeks ja ma leidsin ennast koos nende kahega enda maakodus korvpalliplatsi pealt.
Minu teadmiste järgi ,et missugune minu maakodu välja nägi oli kõik nii nagu viimati nägin. Kuid kui ma vaatasin sadama poole siis seda vaatepilti pole ma enne näinudki. Ma ise elan maakodus soome lahe ( sadama ) juures , kuid unes oli tol hetkel väga tormine ja suured lained ning üle soome lahe viis asfald tee mis oli poolik. Ma kõndisin randa koos kahe sõbraga, lootes ,et äkki keegi tunneb minu ära,kuid mitte keegi ei tundnud mind ära ja ei vaadanud minu poolegi. Ma võtsin ise julguse kätte ja sammusin ühe vana naise juurde ,kes tundus olevat sõbralik. Ma tutvustasin ennast oma täisnimega ja küsisin talt ,et kas perekonna nimi ei tundu tuttav? Vastus oli ei. Ma olin kurb kuid siis teadsin ,et see perekonna nimi oli minu perekonnal aga ma oleks pidanud ütlema oma ema ema perekonnanime. Kui naine seda teist perekonnanime kuulis siis tundus see talle tuttav küll ,kuid kasutusel oli perekonnanimi enne teist perekonnanime. Siis läksin ma kirikusse ja ma ei tea miks. Kirikus läksin randa ja kõik nägi välja normaalne, kuid siis leidsin ma rannast ühe maja, mis sinna praegusel ajal ei kuulunud. Ma läksin sinna maja juurde ja majast tulid välja aasta vanemad tüdrukud ,kes minu arvates olid laagris.
Siis ma läksin tagasi kirikusse ,sest ma olin segaduses ,et kas võtta neid muutusi tõeks ,et päriselt on ka niiviisi või ei. Kirikusse sisse astudes keidsin ma tooli pealt ühe väikese poisi ,kes hakkas mulle aasta arve ütlema. Nt 1358, 621, 01.01.1875 jne. Ta ütles mulle 5-8 aasta arvu ja siis ma teadsin ,et esimene aasta arv oli neist tollel hetkel. Poiss jäi vait ja siis ültes ,et näeme järgmisel korral ning siis kadus. Kuna need aastad olid kõik minevikus siis kummitas mind 1 küsimus. kas ma hakkan nüüd päriselt ka külastama minevikku? Ja kui jah siis miks? Kas seal on midagi,mida ma peaksin teadma? Igatahes mulle aitas lollusest ja vaatasin enda sõpradele otsa, Küsides ,,kes ma olen kui keegi mind ei mäleta?,, mu sõbrad ei teadnud vastust ja siis me läksime edasi metsa jalutama. Metsas tuli vastu mulle mu sugulane ja ma küsisin ta käest ,et kas ta teab mind näo või perekonnanime järgi, kuid vastuseks oli vaikiv zest ja ta liikus edasi. Mul tulid pisarad silma ja ma jooksin tagasi kiriku juurde ,kuid tol hetkel hakkasid seal juba pulmad. Kelle pulmad??? Kellel hakkasid pulmad nii tormisel päeval??ja miks pooled neist kandsid rahvariideid? Kõik oli nii segane mulle ,et ma lihtsalt istusin maha ja sulgesin silmad. Kui ma silmad avasin siis olin jõudnud järgmisele unenäole ,kus oli kõik nii nagu pidi olema. Mul oli pere, sugulased ja söbrad.

Ps: seda poissi ma ei tundnud kes ütles mulle aasta arve. Praegu, kui ma proovin mäletada siis kõik aasta arvud olid minevikus. Vb üks nendest oli ka tulevik aga enamasti olid kõik kauges minevikus.

Ps1: vabandan väga oma komade ja kirjavigade eest!!!!!!!!

Minu küsimus teile on ,et kas tegu oli ikkagi minevikuga? Ja mida tegid minu sõbrad seal? Kas ma rändasin ajas läbi oma une? Ja kas need kaks on samasugused nagu mina? Kui jah siis miks nad mind ei teadnud? Ja kes oli see poiss ,kes ütles mulle aasta arve? Mingi kaitseingel? Ja miks ainult mineviku aastaarvud? Ja mis kõige tähtsam ... Kas minevikus on keegi ,kes tahab saada minuga kontakti?
 
Võõras 26. oktoober 2014, kl 11.56
Vabandan väga. Pealkirjaks pidi olema ,, minevik? Ajas rändamine?,, =)
 
moosimadu 26. oktoober 2014, kl 12.05
Kulla inimene, mida teavad unetud unenägudest? Küsi müstika nugakesest, seal on ehk parem võimalus vastus saada.
Või mine tea, loota ju võib.
 
Rexx 26. oktoober 2014, kl 12.39
unenägu kui ulmefilm:) aga vastus küsimustele: kuna tegu unega, siis seal ju kõik võimalik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!