Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Unenägu
 
Liisa 16 aastane 15. märts 2015, kl 11.52
Olen väga noor ja soovin teadjate abi. Nimelt nägin unes et olin reisil ja ööbisin koos võõraste inimestega kuskil. Avastasin mingil hetkel, et minult varastati kohver, kus olid mu ainsad riided. Mida see peaks tähendama? Unenägude seletajast vaatasin, et kohver tähendab abielu ja varastamine suurt õnnetust. Kas ma nüüd peaksin terve elu vältima abielu, toob see ju suurt õnnetust. On kellelgi samasugust kogemust? Siin kõik nii elutargad koos.
moosimadu 15. märts 2015, kl 12.15
Küsi müstika nurgakesest, mida teavad unetud unenägudest :-)
 
VM 15. märts 2015, kl 13.11
Mul on kogemusi. Unenäod ei tähenda midagi. Ära sinagi usu neid ega tekita endale asjata pingeid. Praegu keskendu õppimisele ja ära karda, et pead terve elu vältima abielu.
 
Liisa 16 aastane 15. märts 2015, kl 17.43
Suured tänud :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!