Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Uuring - impulsiivne ostukäitumine
 
Jaana Alevi 17. märts 2015, kl 22.03
Tere

Olen koostanud uuringu, mille eesmärgiks on välja selgitada, milline on tarbija käitumine ostude planeerimisel ning ostuotsuse langetamisel.

Küsimustiku leiate - https://docs.google.com/forms/d/12FVDybLBZilQ2MA...

Kui enamikule tarbijatest tähendab poodlemine mõne asja ostmist lastele või kingituse soetamist sõbrale, siis teistele võib käik kaubanduskeskusesse olla hävitav „enesetunde parandamine“, meeleheitlik katse tulla toime stressiga, täita emotsionaalne tühimik või püüe vältida negatiivseid tundeid. Kõik inimesed käituvad impulsiivselt ning teatud (tagasihoidlikul) tasemel varasemalt ette planeerimata ostude sooritamine on kahjutu, kuid liiga sage impulsiivne ostmine võib viia kurbade tagajärgedeni.

Komentaarid ja kogemused on rohkem kui teretulnud :)
Loomulikult võib küsimustiku linki ka tuttavatega jagada.

Päikest!
Jaana
 
?? 17. märts 2015, kl 23.02
ja milleks sa selle uuringu koostasid? Mida nende tulemustega peale hakkad? Kas ei ole millegi üle sõbrannadega keelt peksta või? Otsid teemasid klatšimiseks?
 
Jaana Alevi 18. märts 2015, kl 11.13
Uuring on osa minu magistritööst. Teema sai valitud, sest teadaolevalt ei ole tarbijakäitumist Eestis sellise nurga alt veel uuritud. Loomulikult on uuringus osalemine vabatahtlik.
 
Jaana Alevi 24. märts 2015, kl 19.23
Märgin siia postituse alla ka huvitavaid vastuseid, mida olen tagasisideks saanud.

Mida soovitakse praegu kassade ümbruses olevale sealt veel lisaks leida?
Huvitavaid vastuseid lisaks küsitluses pakutud vastusevarientidele - kaardid, ümbrikud, tervislikud joogid, hambapasta (jm asjad, mida tihti unustatakse), väikesed veinipudelid, lambipirnid, patareid, tähtpäevadele sobilikud kaubad. Pakutud on isegi õlu ja küpsetuspaberit :)

Jaana
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!