Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Jubedad unenäod.Abi paluks,mida tähendab,mis toimub??
 
Leenu 23. märts 2015, kl 13.53
Tere!
Mul on mure ,et ma näen unes koguaeg jubedusi.Nüüd kaks päeva järjest olid,öö jooksul kolm halba unenägu mõlemal päeval.
1 öö) Alko mürgitus,jäin auto alla, vaakusin hinge keegi ei aidanud.Põgenesin vanglast ,keegi kätte ei saanud.
2 öö) Ninast nuuskasin nõelu,naelu välja aevastasin nii ,et verd purskas.Teie unenägu oli ,et jäin kuhugile kinni pimedasse ruumi ja komas unenägu oli täielik ulme:Mingid pätid võtsid minu ja mu sõbrad kinni ,sõber lasti minu ees maha ja sõbrannat lasti ka käskisin tal mängida surnut.Mulle lasti ka 3 korda aga ellu jäin.Aga sõber suri ja palju teisi inimesi.Olime kuskil aia külge seotud ,et olime nö surnud. Lõpuks oli põhi eit mingi tundmatu tumeda peaga.
Ehk siis mis see kõik tähendada võiks,hakkan lolliks minema?
Hirm magama jääda juba.
LOODAN KIIRELE ABILE TEIE POOLT:)
 
galita 23. märts 2015, kl 14.57
Netis on igat masti unenägude seletusi ja ma võin neid soovi korral googeldada ja eesti keelte tõlkida, kuid pidevate hirmuunenägude korral oleks ehk mõistlik psühhiaatrile aeg kinni panna, sest see võib tähendada depressiooni või kroonilist stressi. Neid inimesi kelle unenäod midagi tähendavad on vähe.
 
Keskkonnatervise Instituut <info@keskkonnatervise.info 23. märts 2015, kl 15.37
18.03, - 23.03. on olnud väga tugevad magnettormid, astmetel 5 ja 4,just öösiti ja varahommikul.
Sel ajal esineb vererõhu äärmiselt tugevat kõikumist, suurt väsimust, lausa depressiivset meeleolu ja ka väga totrad ja õudsad unenäod. Kaasnes ka pööripäev, päikesevarjutus ja superkuu. Viletsama tervisega inimesele oli 2 nädalat lausa suurkatsumus.
Tähendust erandlikele unenägudele ja eriti psühhiaatrit otsida sellise erandliku loodusolukorra puhul ei ole eriti tark mõte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!