Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
salapärane kiri hotelli madratsi alt
 
juhan tuha 27. märts 2015, kl 00.35
ööbisin täna Tallinnas hotellis, sest hommikul oli vaja Soome ehitajaks minna. Kui kellu igaks juhuks madratsi alla peita tahtsin, et ära ei varastataks, leidsin sellise kirja. Kas keegi tunneb oma mehe ära?

"ärkasin nädal tagasi mälus peaga mingis korteris üles. Mõtlesin, et jube kahtlane koht, kodu küll pole, minimalistlik sisekujundus, ma rohkem ilutseva stiiliga harjunud. Hiilin siis ringi, märkan, et mingi eit teeb köögis pannkooke, päris pand.av teine. Ei mäletanud, kes ma olen ja kust ma sinna sain. Nägin, et abielusõrmuse rant oli sõrmes. Küllap petsin oma naist, kuigi ei tea, kas mul üldse naine on. Ei mäleta mitte per.setki. Lasen korterist jalga, sest ei taha, et tsikk hakkaks arvama, et meil on nüüd suhe. Üks kullakaevaja välimusega samuti, kogu garderoob oli Gucci kotte ja Armani kostüüme täis, tagapool paistsid õhtukleidid. Tundus jõukas naine olevat, ilusad suured kunsttissid ja modelli välimus. Ku.rat, kui selle mees tuleb, annab mulle lõuga ja viskab betoonkingadega keset Läänemerd vette. Oli vaja nah.ui tõmmata. Haarasin veel esikus oleva kohvri kaasa ja tõmbasin leebet. Läksin parki suitsu tegema ja vaatasin, mis seal kohvris on. Ku.rat, seal oli Armani ülikond, mõned triiksärgid ja korralikud kingad. Sobrasin vele ka märkasin, et ülikonna vahel oli patakate viisi raha. Eurod, dollarid, isegi rublad. Pudel viina oli ka. Võtsin hotellitoa ja märkasin, et olin habemesse kasvanud ja silm oli ka sinine. Lugesin eurod üle ja tuli 550 012. Kurat, nüüd tapetakse küll maha.. hakkasin vene keeles ropendama. Ku.rat, kas ma olen venelane? Viinapudel ka vene oma, pole sellist isegi müügil nööinud. Mällar on ikkagi, hiilisin poodi, et juuksevärvi osta, lasin end pooleldi kiilakaks ja värvisin habeme ja juuksed mustaks, panin päikeseprillid ette. Ikka ei tea, kes ma olen ja kuidas ja kust pärit, vahetan iga päev hotelli ja õhtuti joon end täis. Raha mul on. Öösiti kangastuvad mälupildid, kus kappan uhke siledalõualise atleedina hobusel ja karul või liuglen kotka seljas taeva all, püüan elevandisuuruseid kalu, joon 1000kraadist viina, mis paneb puhvaika põlema ja võitlen homoohuga, lastes peopesast välja olümpiarõngaid, mida lennutan bumerangina miljonis suunas."
 
mõte 27. märts 2015, kl 01.42
mis sellise jutu mõte ka võiks olla? selline lihtne küsimus siis.
 
juhan tuha 27. märts 2015, kl 01.54
ma ei tea, püüan ära arvata, kes seal varem oli, mõtlesin, et mõnel Eesti naisel on mees kaduma läinud. Vene mees, nagu näha, mälus ja ei oska koju tulla
 
aga sinu probleem nagu Juhan 27. märts 2015, kl 02.32
aga mis sinu probleem nagu on?
 
hahahaa 27. märts 2015, kl 16.11
kuidas te aru ei saa?
 
see on ju 04. aprill 2015, kl 01.27
Vladimir Ilitš Putin, kui ta kadunud oli :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!