Unetute nurgake
kirjutasin mehele
pettunud N 11. märts 2016, kl 00.28 |
On üks mees kes mulle meeldib ja kellele mina ka meeldin - vähemalt nii ma arvasin praeguseni. Aga nüüd kirjutasin talle facebookis ja paari minuti pärast ta ütles et läheb magama. See vist tähendab et mul pole lootustki? Kui ta minust huvitatud oleks siis ta oleks ju vestelnud kasvõi hommikuni?
lähen ka magama 11. märts 2016, kl 00.55 |
kepijuku 11. märts 2016, kl 01.45 |
pettunule 11. märts 2016, kl 08.21 |
naine 11. märts 2016, kl 08.53 |
Oh neid ülemõtlejaid naisi.. 11. märts 2016, kl 09.33 |
NNN 11. märts 2016, kl 11.13 |
Minna võib magama, aga kui kirjutab head ööd musi juurde, mitte ükskõiksena ei näi, siis pole ju hullu.
Ühe korra põhjal ei saa midagi öelda, samas on nii, et kui miski rakuga tajud, et midagi on viltu, siis nii ongi.
Kuidas muidu teie suhtlemine on? Kas suhtlemist alustad rohkem sina või tema samuti? Kui tihti suhtlete? Missugune on suhtluse kirjakeel?
Ühe korra põhjal ei saa midagi öelda, samas on nii, et kui miski rakuga tajud, et midagi on viltu, siis nii ongi.
Kuidas muidu teie suhtlemine on? Kas suhtlemist alustad rohkem sina või tema samuti? Kui tihti suhtlete? Missugune on suhtluse kirjakeel?
Anita 11. märts 2016, kl 12.32 |
Õiekesed, tehke omale üks kord selgeks, et suhe ja suhtlemine ei ole kirjakeel. Suheldakse reaalselt, suhe on reaalselt. Fb-s ja muidu meilis suhtlemine ei ole suhe ega suhtlemine. See saab olla ainult kiire info vahetus (a`la see kell ja seal saame kokku, helistame jne,)
Jumalauta, kuidas te nii suures kretinismis elada suudate??!!
Jumalauta, kuidas te nii suures kretinismis elada suudate??!!
Anita 11. märts 2016, kl 12.34 |
pettunud N 11. märts 2016, kl 12.47 |
NNN 11. märts 2016, kl 13.48 |
jah 11. märts 2016, kl 20.43 |
rahune. Mul ka miljon pettumust, mehed ei käitu alati (pigem väga tihti isegi) nii, kuidas meie soovime ja ootame. Saa üle, vaata edasi, mis saab. Mul ka mees läheb sõbraga välja selle asemel, et minu juurde tulla. Olen miljon korda sellepärast pettunud olnud, põhimõtteliselt, midagi pole teha. Vaatan, mis saab. Kindlasti on temagi miljon korda pettunud olnud, kui ma sõbrannadega veinile olen läinud ja tema üks kodus töölaua taga istub. Samas mõistan seda tunnet liigagi hästi, aga muud ei jää üle, kui üle saada. Kui kannatust pole, siis ei saa midagi ju.
Lisa postitus