Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Unenägu
 
AA 10. aprill 2016, kl 03.58
Nonii..nägin siis unes miskit järgmist: Nägin unes, et minu mees ja laste isa on armusuhtes meie uue töökaaslasega. See kõik oli nii reaalne .. otseselt ma nagu ei näinud neid amelemas ja asja püant saabus siis, kui nad mingil kaalutlusel kallistasid ja ma küsisin, et mismõttes nagu siis nõndamoodi ja neiu oli üllatunud, et sa nagu polegi oma naisele veel rääkinud, et MEIE oleme nüüd paar?!? Järgmine hetk oli et uurisin mehelt mis ajahetkedel need kohtingud aset leidsid ja kui kaua asi kestnud on jne jne..ta vastas kõigele ausalt ja vassimata. Igatahes see inimene, kellega ta seal unenäos oli, on reaalselt olemas. Ta ise soovitas mul ta tööle võtta. Mul on olnud unenägudega varasemalt kogemusi selles suunas, et need ongi täide läinud ja noh..seekord oli ka see nii reaalne, et terve päev sellele mõeldes tekkisid külmavärinad. Samas ma mõtlen, et äkki see on nagu suhte proovikiviks vms. Et mees ehk leiabki korraks mingi silmarõõmu...saab mõneks hetkeks nautida oma kõrghetke ja siis ikkagi veendub selles, et pere ja oma naine on siiski nr 1. Et see ehk on hoiatuseks mulle, et teaksin valmis olla ja juba nö peaproovi läbi teha enne esietendust vms...Igatahes hakkan siis põnevusega jälgima, mis saama hakkab :P
 
ekstaole 10. aprill 2016, kl 19.48
Tavaliselt sellistes asjades inimese sisetunne teda alt ei vea. Isegi kui see sisetunne ilmneb sulle unenäos sellisel moel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!