Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Naine nädalaks komandeeringus...
 
Sümpaatne mees 18. november 2018, kl 21.39
Kohe-kohe viiekümnendates asjalik ja sümpaatne meesterahvas ei tea, mis oma sülle langenud vabadusega peale hakata. Tore oleks kuulda, kas äkki mõnel huvitatul naisterahval oleeks huvitavaid ideid selles osas?
 
huvitatud naisterahvas 19. november 2018, kl 10.42
Mina oleks küll huviline. Elan ise Türil ning loodan, et ka sina elad samas linna, et saaksime kohtuda ja koos miskit põnevat ette võtta. Olen seksis suhteliselt vabameelne ja eeldan sama sinult. Mulle meeldib, kui mehel on ees väike õllekõht ja pealagi on kiilakas, vuntsid ei ole samuti takistuseks. Jään ootama sinu kirja:)
 
noh 19. november 2018, kl 16.42
no näedsa..ilus kohe lugeda..inimesed teavad, mida tahavad:PP..ja mis meeldib:PPPainuke probleem mehel võib olla, et õllekõhtu ei ole...aga muid asju annab täitsa sättida...kiilaks saab kohe ajada..ja vuntsid vajadusel juurde kleepida:PP ainuke häda on vist selles..et mees on niipalju kuulutusi pannud...ja siinse täitsa ära unustanud....:PP mul küll kohe piigast kahju, kui nüüd siia nõnnamoodi ootama jääb.....ja enne, kui nädal saab mööda:P
 
Sm 19. november 2018, kl 21.41
Kuna alguses ei paistnud mu kiri kellelegi huvi pakkuvat, läks tõesti meelest, et siia miskit ülespandud sai. Mulle millegipärast tundub, et siinne foorum on suuremalt jaolt pealinna keskne ja seetõttu läks selle pisiasja lisamine täitsa meelest. Enda kirjeldamist numbrites: xx kg raske, xx cm pikk, pidasin ebavajalikuks, kuna arvasin selle esimeses kirjas pigem liigne olevat ja sõna "sümpaatne" palju enam ütlevat.
Huvitatud naisterahvas, sina tabasid mu loomuse kuhjaga rohkem kui sada protsenti aga kahjuks see meid ka edasi ei aita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!