Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Kuidas elutahet tagasi saada?
 
Elutahtetu 16. detsember 2018, kl 01.22
Kuidas saada tagasi elutahet?
Tahaks öelda, et oli lahkuminek, aga polnud suhegi. Ei kestnud pikalt, vaid 8 kuud, mille sisse jäi ka kuune paus, mil ei suheldud. Uuesti suhtlemist alustas teine osapool. Olin naiivne, arvasin et kõik inimesed on ilusad ja head. Ta ju oli see, keda just sel hetkel vajasin. Ei tahtnud seda pikalt inimesest uskuda, kuigi kõik märgid sellele viitasid. Nüüd, pool aastat hiljem jõudis siis kohale, et mind on terve see aeg lihtsalt külmalt ära kasutatud. Kõige valusam ongi, et teine pool oli teadlik samalaadsest kogemusest minevikus, aga tegi mulle täpselt samamoodi. Esimesel korral aitasid Xanaxid. Lubasin, et ei tee endale nii enam kunagi. Nüüd aga...?
Tulen vaevu tööl toime. Sess on pooleli. Öösiti ei maga, nutan kohta valimata. Nutan ka siis kui keegi ainult küsib, kuidas mul läheb, sest... Ei lähe ja ega ei tahagi, et läheks. Ei ole kurtja, elan pigem sisse, hoian kõik endasse, väljutan vaid pisaraid.
Igasuguseid mõtteid käib peast läbi. Tean, et olen kuskil elus vea teinud. See ei ole lihtsalt võimalik, et ma olen selle kõik ära teeninud, et mulle ei olegi rohkem määratud. Kus ma vea tegin?
Lost.
Ei tea kuidas edasi minna ja kas üldse.
 
noh 16. detsember 2018, kl 07.46
esimene mõtte, mis mulle pähe tuleb...ja see on nii alati olnud...et mitte kunagi ei saa olla küsimust...olla või mitte olla:P.. kui asi puudutab õnnetut armastust:P ei ole ükski inimene nii ..kuidas ma ütlen..väärtuslik...et tema pärast peaks tekkima selline küsimus:P ma olen näinud ..poiis tahtis omalt elu võtta, sest tüdruk jättis ta maha....ja ma ütlen poisile...kas see tüdruk on seda väärt, et sedasi teha....ei ole...ja ma saan aru, et armastus on pime...aga tuleb kohe julmalt öelda...ta ei ole seda väärt...haiget saanud inimene tuleb maapealr tuua...paljastada talle tõsiasju, mida ta tegelikult teadis ...aga ei tahtnud näha:P teemaalgatajale ka..vaata asjad üle, kui nägid märke...siis tee omale selgeks..kannatamisest ei ole kasu..see inimene pole seda väärt, et sa ennast piinad....raske on...aga aeg parandab haavad:P ja tegelikult ma ei saagi aru...8 kuud....4 kuud eelduste kohaselt ..peaks olema see...et käsi on teise käes..ja siis kuu pausi...ja siis nagu peaks ju protsess uuesti algama...käsi , teise käes...nii ma arvan, et uus 4 kuud see peaks kestma..ja kuna see käsi muud hoidma jõudis siis hakata...et seda suhteks sai nimetada? siinkohal tahaks mainida ühte teist suhet..mis tegelikult paneb ka minu hinge valutama (eriti õrna hinge:PPP)siin ei olnud tegu 8 kuuga vaid pigem 8 aastaga...poiss armus...no oli ka ilus tüdruk..uhke kõrk ...tüdruk polnud kunagi poisi vastu midagi tundnud...vaid kasutas poissi ära..kuna midagi parmat silmapiiril polnud...ja ka olude tõttu:P siin muidugi on ka juba laps mängus...te ei tea, kuidas poiss puges nahast välja, et tüdrukut õnnelikuks teha..vastutasuks mida sai...seda, et...ta pidi käima nöörimööda, hingata võis ka ainult kuninganna nõusolekul...ja ma teadsin...algusest peale...et see suhe ei kesta kaua...ja miks ma sellest kirjutan...sest mul on kahju poisist...tal on praegu eriti raske...aga ka tema tuleb maapeale tuua...tegelikult ta oli ju õnnetu suhtes....ta ei tohtinud midagi teha...ja isegi tuppa sisenemiseks pidi alandlikult seda paluma...rääkimata sellest..kas ta kuningannat puudutada võib..johhaidii...ma üldse ei saa aru...kui kaugele ikka armastuse nimel minnakse...no ma vist isiklikult pole armastust tundnud..et nii räägin:P no rahvas öelge ..mida te olete teinud ebatavalist...armastuse nimel? see siis teema arendamiseks...suurele ringile...ja teemaalgataja saaks ka omalt hakata prille endalt eest võtma..ja maapeale laskuma:P
 
ei noh 16. detsember 2018, kl 23.18
8 kuuga ei ole vöimalik nii hulluks minna.
 
otsekohene 17. detsember 2018, kl 18.07
sa lihtsalt haletsed ennast ja naudid seda protsessi.
tegelikult oli see inimene reeturist saast - kas sa tõesti oled nii loll, et nutad saasta taga? sul midagi paremat pole oma energiaga teha, kui seda lihtsalt solgipange visata? mine kasvõi kuhugi varjupaika abiks vms, ära vahi oma naba ja ära püherda magusas enesehaletsuses. sul pole tegelikult mitte midagi halvasti siin elus. tee silmad lahti ja mõista, mis on tõeliselt leina väärt, ära leina oma tropist ärakasutajat, näid vaid ise selle jama juures oiates narr välja.
tegele inimestega ja teemadega, kes on sinu armastust ja energiat väärt.
edu.
diip 18. detsember 2018, kl 18.35
Ma ei saa päris hästi aru, milles on selle teema uba. Kas see, et kedagi nö ära kasutati? Mis on selles üllatavat või erilist? Inimesed panevad toime hulle tegusid. Üks selline loetelu on kriminaalkoodeks. Ega see ei ole naljaviluks välja mõeldud, selliseid tegusid pannaksegi toime.

Mida tähendab, et kõik inimesed on ilusad ja head? Tapjad, röövijad ja vägistajad siis ka?

Võibolla ma olen liiga vana ja ei haaku enam hästi nende noorte teemadega;)
diip 18. detsember 2018, kl 19.09
Ei tea, see sõnavõtt võibolla kukkus kuidagi karmilt välja. Ma aga tõesti ei oska midagi mõistlikku kosta. Eks järgmine kord oled targem, mis muud.
 
irrrw 18. detsember 2018, kl 20.24
--See ei ole lihtsalt võimalik, et ma olen selle kõik ära teeninud, et mulle ei olegi rohkem määratud. Kus ma vea tegin?
Lost.
Ei tea kuidas edasi minna ja kas üldse.--

selline roosa lällamine on iseloomulik pigem mingitele vinnilistele alaealistele tiinekatele.
see et justkui üle 20mnene arvab, et kõik inimesed on ilusad ja head.. pigem tegu mingi lastekodulapsega, kel pole vanemaid, kes teda juba varasest õpetaks tegema heal ja kurjal vahet ja kes nõu ja jõuga abiks olnud , et laps eraldaks sõklaid teradest.
teema on mingi mull, pole ime, et vales foorumis omadega, ilmselt ongi unejutt - košmaaaar!!!!!
diip 18. detsember 2018, kl 20.36
Ei tea, kas nii maksab. Kui on reaalne kurbus, siis on.

Mõtlesin seda ka, mis narrusi ma siis nooruses "armastuse nimel" võisin teha. Tuleb välja, et eriti ei teinudki midagi. Ei tea, see ongi võibolla suurim narrus;)
 
juustupall 22. detsember 2018, kl 17.26
Ela paev korraga ja usu - see valu annab jarele! Silmavesi aitab hingeaknad puhtaks pesta ja peagi naed jalle, et elul on Su jaoks varuks midagi ilusat.
Iga inimene on erinev: moni tunneb suuremat valu kui teine... Ja need tunded on taiesti lubatud. Keegi ei saa siin kohtunik olla.

Kauneid puhi ja pea pusti!
 
Rhal 29. märts 2019, kl 00.45
Mina soovitaks tegeleda igasugu hobidega ja teha sporti, kuna sport justkui muudab igasugu vaimse koormuse talumise lihtsamaks. Ja võimalusel viibida võimalikult palju kuskil teises keskkonnas ehk minna võimalikult kauaks kuskile mujale. Ravimid ehk aitavad alguses, aga lõpuks jääb nende toime ka aina nõrgemaks ja siis aju ei tööta ilma nendeta enam nii, nagu alguses. Ega see praegune ühiskond ongi muutunud selliseks, et usaldada ei saa enam praktiliselt kedagi ja kogu see ühiskond ongi lihtsalt täielikult titestunud. Tööl ka pidevalt reedetakse teisi ja keeratakse tervis kõigil tuksi... Ise näiteks kogusin raha, et ei peaks soovi korral tööl käima ja see on põhimõtteliselt ainus variant, mis kindlalt aitab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!