Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Lootus on lollide lohutus
 
-dp- 06. mai 2024, kl 09.58
Esimest korda kuulsin seda ütlust pooletoobise klassivenna suust, kes paistis sellest ülisuurt rõõmu tundvat. Algset konteksti, kust see ütlus on tulnud, ei tea. Pakun välja kolm tõlgendust.

1. Tark teab, mida on tarvis teha. Loll peab lootma, et ehk miskitmoodi veab.
2. Tark elab olevikus, tal läheb hästi siin ja praegu. Lollil läheb halvasti, aga ta loodab, et tulevikus õnn pöördub.
3. Lootus on üldinimlik, samuti lollus. Ainult nendel, kes on targad (oma arust), ei ole lootust. Nemad on lootusetud juhtumid.

Kuidas tundub?
 
vana olija 25. juuni 2024, kl 21.04
Esimese punkti puhul arvan, et loll mitte ei pea lootma, vaid loodabki sinisilmselt, et äkki veab.

Teise punkti korral ütleks tõesti, et need, kes elavad oma mõtteis minevikus, ei suuda olevikus suurt midagi korda saata. Kas tarkadel just alati hästi läheb nüüd ja praegu on siiski kaheldav. Kõigil tuleb ette paremaid ja kehvemaid päevi.

Kolmandat punkti ei viitsi lihtsalt lahata. Sellega ei jõua vist ka kuskilevälja.
 
jeejee 20. juuli 2024, kl 01.41
on selline sündroom, kus loll arvab, et teab kõike, kuna on nii loll, et aru ka ei saa, kui vähe ta asjadest aru saab..

vot see siin praegu toimubki. mingi imbetsill hõivas territooriumi ja arvab, et ta on stsenarist, kirjanik ja muu pekk. tropp vaimne ja füüsiline invaliid, tal palju aega igalpool lamiseda. mujalt on ammu bännitud. siin võtab laia lõuaga sõna. politsei tal silma peal muidugi hoiab, aga kui too ei lähe noaga lihasele emale kehavigastusi tegema, siis ravile veel ei saadeta.
 
poola kindlus talu on maitsev 20. juuli 2024, kl 08.36
on selline sündroom, kus loll arvab, et teab kõike, kuna on nii loll, et aru ka ei saa, kui vähe ta asjadest aru saab..

ma ei ole kunagi väitnud ,et ma tean kõike. ma vaid tean ,et sa ja su sõbrad valetate ja te ei tea midagi. ma tean kõike enda ja oma inimeste elust. räägib tüüp kes ei suuda oma väiteid tõestada ega minu omasi kummutada.


vot see siin praegu toimubki. mingi imbetsill hõivas territooriumi ja arvab, et ta on stsenarist, kirjanik ja muu pekk. tropp vaimne ja füüsiline invaliid, tal palju aega igalpool lamiseda


ma ei ole mitte midagi mitte kunagi hõivand . olen siin ,et kummutada sinu ja su sõprade valesi. ma ei ole kunagi väitnud ,et olen tsenarist. see on taas mingi luul mida sa oma sõpradega mulle peale proovid suruda. ma OLENGi kirjanik. sa oled triggered ,et ma teen kirjaniku asja kire mitte kuulsuse ja raha pärast. jah ma olen ülekaaluline saa üle. ma ei ole iialgi eitand ,et olen füüsilise ja vaimse puudega. ma ei kavatse ka seda häbeneda. ma ei lämise . ma kummutan sinu ja su sõprade laimu ja valesi ja see ajab sind tigedaks.

mujalt on ammu bännitud. palun nimeta üks koht kust ma olen bännitud.


siin võtab laia lõuaga sõna. politsei tal silma peal muidugi hoiab, aga kui too ei lähe noaga lihasele emale kehavigastusi tegema, siis ravile veel ei saadeta.

ma kummutan sinu ja su sõprade valesi. mitte keegi ei hoia mul silma peal. kui kellegil peaks politsei silma peal hoidma siis sinul ja su pedofiilidest sõpradel. saad sa aru juba sa ei saa asju öelda selleks ,et neid öelda ja selleks ,et need sinu arust coolilt kõlavad. su arvamused ja luulud ei ole faktid ega tõde. ja miks ma peaks kellegile noaga viga tegema. kas see pole mitte sinu pärusmaa. alles olid sul laiad emojid siin kui ma kutsusin sind psühhopaadiks. see oli siis kui sa margus meigost rääkisid ,et ma küsisin keda see narkar kotib. siis hakkasid oma psühhoterrorit tegema. ainus kes peaks ravile minema oled sina oma sõpradega . sa vaimuhaige pedofiil. sa oled vihane ,et mind ei mõistetud süüdi ahistamises mida ma toime ei pand ja sa oled vihane kuna ma kummutan sinu ja su semude laimu ja valesi. sa oled vihane ,et sa ei saa miskit teha ,et mind peatada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!