Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Põnevat kingiideed seoses raha kingisooviga
 
Delisa 07. oktoober 2010, kl 08.57
Tere!

Sõber soovis sünnipäevaks raha. Igav oleks panna raha lihtsalt ümbrikusse. Seoses sellega tekkiski mõte, et kuidas veel oleks võimalik sõbra kingisoovi lahendada. Tean, et tehakse rahapuid, kuid äkki on kellegil veel mõni idee?

Tänud!
 
hmm 07. oktoober 2010, kl 09.09
Prindi kaks 100 või 500, samas vaheta võimalikult lahtisteks, nt 2 , 10 või 25 ( oleneb summast mida soovid kinkida ) kroonisteks ja moodusta paras rahapakk ning pane prinditud rahatähed pakile nö kaanteks, kummiga või lindiga kinni. :)

Nt puuviljakorv, milles peituvad ka rullikeeratud rahatähed. Või on seotud sajalised pakkimislindi külge.

Vein või šampus mingise anumasse, nt ( pisem ) ämber ning see münte täis.. Pangas annab raha vahetada nii nagu süda lustib.
 
Krisa 10. oktoober 2010, kl 17.07
Meie ühele sõbrale tegime nii, et võtsin nahast nugade-kahvlite karbi (väikest kohvrit polnud), sinna sisse panime rahapakid (siis olid veel käibel paberist 1 kroonised), karpi panime veel paki tuhksuhkurt (narkots), tongipüstoli ja kuskilt olid leitud mingid püssikuulid ka, need oli hea laduda nende kummide vahele kus käisid noad, kahvlid. Sõbrannale kinkisime sukapüksid, säärtesse panime mündid (et kogus nagu raha sukasäärde). Teine sõbranna sai rahakaardi, sellise kus vahel on sahtel raha kinkimiseks. Kaardi peal oli mingi tervitus ja selle sahtli peale kus raha käib oli kirjutatud palju pappi... noh, me siis kinkisimegi palju pappi, käristasime pappkasti küljest tükid sinna vahele:) Seda saab teha muidugi inimesega, kes nalja mõistab.
 
õunauss 11. oktoober 2010, kl 14.00
nn.rahapuu;osta kaunis roheline taim(puu-kui raha on)ja seo niidiga summa(ca 500 ...),väikestes kupüürides 2-5-10-25 jne..eradi rullis okste külge..
 
Delisa 13. oktoober 2010, kl 08.46
Aitäh suurepäraste ideede eest! Teinekord saavad kindlasti katsetaud ja sünnipäevalapsele rõõmu nendega toodud.
Omalt poolt lisksin veel sellise idee: Pildialbum, kus erinevad rahatähed asendavad pilte.
 
pakun ka 17. oktoober 2010, kl 10.57
1.pane tühja õhupalli sisse rulli keeratud rahatäht, mida soovid kinkida, puhu õhupall täis. raha rullub täis puhutud õhupalli sees lahti.
2. osta suur süstal(nt. loomakliinikust, millega suurtele loomadele süsti tehakse), pane sinna sisse rahatäht, mida soovid kinkida ja tee siis sõbrale väike rahasüst ;)
 
abc 20. oktoober 2010, kl 15.15
Pane rahatähed pildiraami klaasi taha ja raami külge väike haamer. Kiri juurde" Häda korral purustada"
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!