Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
VANAISA
 
VÄRSKE VANAISA 25. oktoober 2010, kl 22.47
Mida küll peaks kinkima esimesele lapselapsele, poisslaps!
Mida kinkida minijale ja pojale, nemad nüüd ka noored ema ja isa?
 
vanaema 02. november 2010, kl 22.42
kõige parem, tee luuret, mida noortel vaja. Tänapäeval on kõike saada ja oma esimese lapse tulekuks valmistuvad lapsevanemad tavaliselt põhjalikult. Riideid on kindlasti ostetud juba hunnikute viisi, võib-olla on mingi kallim asi veel ostmata?Vanker, auto turvatool,söögitool?Mina kinkisin oma noorte esimesele lapsele elektroonilise lapsevalvuri...Muidugi võib ka vanamoodsalt läheneda ja nt. hõbelusika kinkida, millele nimi graveeritud. Aga ikkagi soovitan otse noortelt ise küsida
 
värske vanaisa 02. november 2010, kl 23.19
Jah vanaema, kõik need asjad: riided, vankrid, kõik toolid ja raadiosaatjad jne. jne. neil juba olemas. Minijale ja pojale kingitused ka teada, aga pisikesele...
Tõesti vanasti, (vähemalt mulle) kingiti hõbelusikas graveeringuga. Pole see ju üldse kehva kingitus.
 
kahekümne kolme aastane 06. november 2010, kl 13.16
Palju õnne!

Mänguasjad ja tarbeesemed on liiga igapäevased vidinad nii tähtsa sündmuse puhul. Kink võiks ikka mälestuseks jääda - graveeringuga hõbelusikas on ajatu ja imearmas kingitus ning kindlasti väga sobilik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!