Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
mida kingiksite, kui raha poleks piiranguks
 
nurr 01. november 2010, kl 14.30
Mida kingiksite oma kallimale ja/või mida sooviksite ise kingiks saada, kui raha poleks piiranguks? Ma ei pea silmas hollywoodistaarilikke kingitusi a la uunikumauto või villa mere ääres, mida saavad endale tõepoolest vähesed lubada.
 
iu 01. november 2010, kl 14.33
siis ju ikkagi on raha piiranguks? kuidas siis vastata? ei tea ju meie, kus Sul see piir on?
 
nurr 01. november 2010, kl 15.38
esitasin selle küsimuse pigem ideede saamiseks, pealegi ei arva ma, et kingitus peaks olema tingimata kallihinnaline. ei ole mul ka teab mis palju raha, et ise midagi väga kallihinnalist kinkida suudaksin. ja majade-autode näide oli toodud lihtsalt näiteks, sest sellise kaliibriga kingiideed poleks niikuinii inspireerivad, pealegi minu arvates on need ka veidi impersonaalsed ja arusaamatud kingid.
 
nii 02. november 2010, kl 09.42
mina kingiks sel juhul unustamatu nädalavahetuse kahele (oma kallimale ja endale). Sinna kuuluks sõit kuhugi SPAsse, massaaz, hea toit, mõni põnev tegevus (oleneb aastaajast), romantika ja puhkus üksteisega. Ja kuna rahas küsimus ei oleks, siis võtaks kõikide asjade puhul võimalikult LUX variandi.
 
arvamus 03. november 2010, kl 17.22
Kui raha pole piiranguks, siis mina kingiks ainulaadse ehte ehk siis käsitööna valminud ehte. Üks tuttav kinkis oma mehele pulma-aastapäevaks kullasseppa käest tellitud sõrmuse teemantitega. Nägi väga hea välja. Idee oli sõbranna oma ja nõmmel tegutsev kullassepp oli väga tore olnud, et ta sai täpselt oma nägemuse järgi ainulaadse asja. Ma ei tea üldse miks keegi ostab masstoodangut, käsitöö on palju ilusam! Kui tahad tõepoolest erilise kingituse teha siis käsitöö ehe on kindlasti variant!
 
Nodzu 04. november 2010, kl 15.00
Helikopteri!
 
miss robinson 09. november 2010, kl 12.30
Vot helikopter on hea. Eriti kui kallim on väljaõppinud kopteripiloot. Saaks volilt taeva all ringi põristada.
 
jah 09. november 2010, kl 13.33
Ühised tegevused. Suusareis, kui seda ala inimesed. Mingi muu eksootiline reis. Või ka ilus nädalalõpp mõnes Eesti mõisas luksusnumbris. Emotsioonid on kõige parem kingitus.
 
jopski 11. november 2010, kl 13.04
Kindlasti eksootiline reis. Võibolla isegi kuuks ajaks või nii, et alguses omal käel matkamine vms (giid Henrik Relve) ja viimane nädal või 2 rannapuhkus luxhotellis.
 
jah 15. november 2010, kl 15.02
ma arvan, et see teema on päris keeruline, kui mehe ja naise rahakott on ühine. meie näiteks käime väga sageli väljasõitudel (spades-hotellides), restoranides armastame palju käia, samuti reisime tihti. mehel on kõik materiaalne olemas ja raha eest nagu ei oskagi talle midagi kinkida. aastatega on ka kõik mu "loomingulised oskused" ammendunud - sokid-kampsunid on kootud, maalid maalitud... mina ei teagi enam, millega teda üllatada.
 
:) 16. november 2010, kl 13.58
Kingiks soojamaa reisi - kuuks, paariks :)
Maksaks kinni tema kooli tasu..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!