Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kingituseks ameerilestele
 
Meerika 22. november 2010, kl 14.29
Kes osakb soovitada, mida viia ameeriklastele külakostiks. Tavalised pereinimesed, pered pensinäridest pisilastega noorpaarideni. Soojas kliimas elavad. Ühtegi ideed ei ole. Palja käega ju imelik minna..
 
Meerika 22. november 2010, kl 14.30
ameeriklastele, sorry
 
* 22. november 2010, kl 23.34
Vii siis miskit kodumaist nagu tavaliselt tehakse - kalevi komme, vana tallinn, kännu kukk jms
 
mees 23. november 2010, kl 11.10
mina ei ole kännu kukke ise joonud, mis sellega teha?
 
To mees 23. november 2010, kl 13.55
Mis selle Kännu Kukega ikka muud teha on kui juua. Peale määrimiseks ta hästi ei sobi, kleepub :)
 
nipitiri 26. november 2010, kl 07.45
Noh, oleneb palju sa tassida viitsid:). Eesti käsitöö ikka:)). Aga tegelt kui ei pea just kalleid kingitusi tegema siis CD-d, Kalevi kommid, alkohol:)võid mingit kunstivärki näiteks Katariina käigust vaadata. Kunagi kui USA-s käisime siis kinkisime võõrustajatele keraamikakojast ostetud pisikesed reisikohvrid (sellised 5cmx6cm) ühel pool oli kirjutatud Tallinn, teisele poole telliseme siis selle linna nime kus võõrustaja elas, (a'la olete oodatud ka vastukülaskäigule),läks hästi peale, mingeid väikseid klaasvitraaze ostsime ka kaasa. Aga üldiselt kommid, CD-d, raamatud need just hea tervele perele kinkida, ei pea konkretiseerima. Lastele võid vaadata näiteks mingit Lotte värki kui väiksemad. Aga üldiselt ise nad ei tee sellest erilist probleemi, kui külla on tulnud neil ikka mõni kallim viski või paremad kommid kaasas ja kogu moos.
 
author 26. november 2010, kl 16.39
Tänan, asi hakkab juba konkreetsemaks minema... Ei taha jah konkretiseerda kingituste saajaid. Viin mõne T-särgi kah, tuttvale saku Tumedat ja sinepit. Tea, kas nad kamast lugu peaksid?
 
nipitiri 26. november 2010, kl 23.50
Ihiiii...kui nn vene sinepit, siis kindlasti hoiata, et see on strong, very strong:)) muidu kahtlustavad veel mõrvakatses:)))
 
author 27. november 2010, kl 23.50
Sinepi maitse on neil teada, see läheb juba tellimusena.
 
i 06. detsember 2010, kl 20.39
ära vii külakostiks neid kalevi komme, kus on kasutatud maitsestamiseks alkoholi. Neid nad ei võta suu sissegi. Selles mõttes on lollikindlam viia nt fazeri komme või shokolaade või maiustusi, need neile reeglina maitsevad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!