Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kiri Jõuluvanalt
 
jõulukas 03. detsember 2010, kl 22.01
Muuda jõuluime tõeliseks, näita et Jõuluvana kuuleb, näeb ja teab! Nüüd saad Jõuluvanalt tellida päris eesti keelse kirja. Kirja on võimalik soovikorral tellida ka inglise keeles. Kirjal on kirjutatud saaja nimi ja Jõuluvana allkiri. Jõuluvana kirjutab kirjale saaja nime, kodukoha, selle aasta saavutused, lisaks kõige lõppu midagi väga isiklikku (mida teab ainult kirja tellija ja saaja) ja muidugi Jõuluvana allkirja. Kirjaümbrikul on Jõuluvana postitempel ja jõuluteemaline postmark. Iga kirjaga saadab Jõuluvana kaasa väikese üllatuse. Kirja võid tellida lapsele, vennale, õele, emale, vanaisale. Kõigile kellele on soovi rõõmu valmistada.

Võimalik on valida nelja erineva kujunduse ja üheksa erineva teksti vahel.

Kirja saab tellida: joulukiri.ucoz.com

Kiri maksab 85 EEK (5.43 EUR). Välisriiki/ välisriigist tellides
lisandub postikulu.
 
up 12. detsember 2010, kl 18.00
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!