Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kink tädile
 
maris 16. detsember 2010, kl 14.32
Kirjeldan teile inimest, kellele pean kingi tegema.

u 50-aastane naine. Jõukas ja korralik. Väga vaoshoitud ja konservatiivne. Kontoritöötaja. Meeldib reisida. Odavaid asju endale ei osta, ikka firma asjad, kallid asjad. Tilulilu vist ei meeldi, vähemalt pole tema kodus näinud.

Mida kinkida? Eelmisel aastal loosi tahtel tegin ka talle. Kinkisin kullapoe kinkekaardi. Sel aastal mõtlesin ka, et kingin raamatupoe kinkekaardi, kuigi süda tõrgub seda tegemast. Kuidagi igav või mannetu on kaks aastat järjest kinkekaart kinkida.

Mida teie kingiksite? Summa 300.-
 
maris 16. detsember 2010, kl 14.33
Aa, ja kui lasin kellelgi temalt küsida, et mida tahaks, siis sai vastuseks: üllatust.
 
mina 16. detsember 2010, kl 14.44
no aga üllata siis. kingitus ei ole tarbeese.
tee näiteks omatehtud loodusfotodega kalender, minu meelest miski firma tegi 250.- ja juurde karbitäis omavalmistatud trühvleid. trühvlite karp tee ka ise. ja karbi võid teha ise valmistatud paberist :P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!