Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
kingitus gümnaasiumi lõpetamiseks
 
Vanaema 16. veebruar 2012, kl 10.45
Tere. Oskate palun nõu anda mida n.ö.tänapäeval gümnaasiumi lõpetajatele kingitakse?
 
Arvaja 16. veebruar 2012, kl 11.00
Niimoodi mingisugust üldist kinki ei ole, mis kõigile peale läheks. Oleneb ikka inimesest - mulle meeldiks saada väike reis või raamatupoe kinkekaarte või lihtsalt raha (selle ma paneks kõrvale kuhugi, näiteks intressi koguma või lihtsalt hoiaks selle ajani, kuni tarvis läheb. Loomulikult oleneb natuke ka sellest, mis tulemused noorel on - kui ikka kolmedega läbi kooli ära veetud, siis kingitustega küll ei hellitaks.
 
normaalne 16. veebruar 2012, kl 11.12
see on ju normaalne, et noor inimene miongi kooli lõpetab -ja ei pea selleks mingit kingitust tegema.

Lilledest ju piisab täiesti
 
well 16. veebruar 2012, kl 12.00
Mina sain vanematelt nii põhi-, kesk- kui ülikooli lõpus lilled, ei enamat. Kooli lõpetamine ise oli juba kink :) Eriti nõme on kingitust teha, kui tõepoolest läbi häda selle lõputunnistuseni lohisetud. Aga tänapäeval on teised kombed, juba põhikooli lõpetajad nõuavad (justnimelt nõuavad!) läpakaid ja muid vidinaid. Aga kui võimalusi on, laske käia.
 
riin 16. veebruar 2012, kl 12.24
ei ole päris nõus, et kolmedega lõpetaja ei väärigi midagi. endal poeg lõpetamas ja osad ained kolmed, ise ta ütleb nende kohta "ballast". kuna teab kuhu tahab edasi õppima minna ja ballast-ained on vaid üleliigne koorem aga ilma milleta päris ka ei saa gümnat läbi.
kingituse osas, kui kindlat soovi pole, oodatakse ikka raha. ise, üle 20a tagasi, sain lõpetamisel vanaemalt perekonna reliikvia - vanaaegse kuldsõrmuse 19 sajandist, mille pean siis edasi kinkima oma lapselapsele...kunagi.
 
k. 17. veebruar 2012, kl 01.09
Mina oleks oma vanaemalt paar aiastnopitud õit ja kallistust tahtnud :) Vanaema oli mulle KÕIGE kallim inimene maamunal.
 
juss 19. veebruar 2012, kl 22.36
midagi mida ära süüa ei saa,mis jääks mälestuseks. näit eesti krooni münt. neid igas hinnaklassis ja igale rahakotile.
 
jah 22. veebruar 2012, kl 18.49
Vahe juba selles, kas lõpetaja tüdruk või poiss. Aga mälestuseks peaks ese küll jääma. Võib vabalt olla raamat, ka kolmelistele lõpetajatele, teemal, mis last huvitab.
 
tudeng 03. mai 2012, kl 07.50
Mina sain küll nii põhikooli kui keskkooli lõpuks kinke, põhikooli lõpus kinkis vanaema kauni sõrmuse, siiamaani see igapäev näpu otsas, ka teine vanaema kinkis ehteid. Sain raha ka, nii et sain endale ise sobiva läppari osta. Keskkooli lõpuks sain auto ja reisi soojale maale. Aga mul ka alati väga head tulemused, vend lõpetas aga lihtsalt normaalselt, mõned hinded kolmed ja sai ka ikka kinke. Selline sündmus ikka väärib tähistamist, kooli lõpetatakse maksimaalselt 5 korda (kui arvestada doktorantuur ka sisse)...
 
matu 17. mai 2012, kl 12.19
noormehele sobib alati kinkida: klassikaline käekell või soliidne lipsunõel.neiule ehteid ( kõrvarõngad, kaelakee või samuti käekell). isegi kui kohe kandma ei hakka - jääb terveks eluks mälestus, et vanaema kinkis mulle selle!
 
kassa 25. juuli 2012, kl 13.49
tänapäeval on vanaemadel tõesti raske midagi kingituseks valida, kas asi on liiga kallis (mobiil, arvuti jne) või lihtsalt polda kursis mida vajatakse.
Lollikindel on muidugi raha, kui on teada et laps oskab seda mõistlikult kasutada nt kogub millegi kallima jaoks ja ei larista
üks huvitav moodus kuidas raha kinkida on rahakassas näiteks http://www.nodi.ee/rahahada-korral-purusta-klaas.html
 
viljo 29. september 2012, kl 13.37
normaalne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see on ju normaalne, et noor inimene miongi kooli
> lõpetab -ja ei pea selleks mingit kingitust tegem
> a.
>
> Lilledest ju piisab täiesti

See on täiessti normaalne et inimestel on sünnipäevad, abielud juubelid... ei pea juu mingit kingitust tegema. Sorry.. ei ole ikka nii
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!