Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kaelakee
 
tiit 23. august 2012, kl 11.06
Tahaks naisele kinkida mingi kaelakee, mis sobiks musta kleidiga. Kaelus oli vist V kujuline. Andke nõu, või pange pilte palun, ise ei oska midagi osta.
 
d 23. august 2012, kl 11.13
aga minge koos naisega poodi ja las valib ise! maitsed on ju niie erinevad...
 
no 23. august 2012, kl 11.19
kuld kulub alati ära
 
Maali maalt 23. august 2012, kl 11.20
kui kinkida siis juba siiski mingi juveel,hõbe või kuldehe juveelipoest.Seda klaasipuru ja isetehtud pahna on kõik turud ja delfid täis. Raha hoiad kokku ja naise asemel koju endale tasuta JÕULUPUU, särab ja sillerdab, kiliseb-koliseb ja raha taskus alles.Aga juveelipoes müüja on siiski parim nõuandja.Mina külamoorina endale seda plekikolinat ja kaablijuppe kaela ei taha, mis sest et odavalt saab....
 
:) 23. august 2012, kl 11.51
Üks asi on must kleit, teine ülejäänud aksessuaarid (kõrvarõngad, pross, käevõru vms), ka nendega peab kee sobima. Ja milline must kleit? Õhtutualett või väike kokteilikleidike või rangem töökleit? Mida üldse plaanid? Tagasihoidlik kuld sobib muidugi iga kleidi juurde, aga piduliku kleidiga võib jääda igavaks. Valge lühike pärlikee on omal kohal, kui seda ka muud vidinad toetavad.
Kõik oleneb.
 
no kle 23. august 2012, kl 12.25
on ikka vahe, kas naine on blond või brünett, kas tal helesinised, rohelised, tumehallid või pruunid silmad
 
Tiit 23. august 2012, kl 14.13
Ok, vaatasid gooble imagest "black dress" ja tundub, et keegi ei kannagi mingit keed sellega. Niiet saab hoopis midagi muud. Tänud kaasamõtlemise eest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!