Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Nõuandeid aastapäeva kingituse puhuks.
 
Lootusetu 30. oktoober 2012, kl 19.54
Tere!

Mul(naine) ja mu kaaslasel(mees) on tulemas lihtsamat sorti aastapäev. Olen juba septembrikuust peale midagi põnevat, aga samas ka rahakotile sobivat kingitust otsinud. Rahaline piir oleks ca 30- tudengina ei saa väga rohkem lubada. Äkki on keegi, kellel on häid ideid?

Mida eriti ei sooviks- tahaks praktilisemat kingitust(kui asja)- sellised vidinad ja mänguasjad jäid esimestesse aastatesse. Lipse on tal ka parasjagu. Kodus oleme me juba tükk aega niigi istunud, sooviks vahelduseks midagi muud teha.

Ise asume muidu Tartus, aga kui saab 30 euroga(pluss ca 10 siis transport) ka kuhugi mujale ilusasse kohta, siis seegi variant oodatud.

Võiks olla ka selline asi, millega saaks siiski kaaslast üllatada.

Aitähh!
 
Tips 30. oktoober 2012, kl 20.45
Sina tunned ju teda kõige paremini ning tead, mida vaja võib minna. Ehk on mõni riideese, mida vaja? Soovitan vaadata ka nodi.ee lehele. Samas on elamused ju väga olulised... Nautige üksteist!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!