Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Tee ise vannipalle, suurepärane jõulukingitus
 
edith 23. november 2012, kl 08.42
Tee ise vannipalle endale ja jõulukingiks

Õpi valmistama kauneid ja soodsaid koduse spa asju mis sobivad suurepäraselt jõulukingituseks või endale kodus vannis mõnulemiseks. Õhtu jooksul valmivad vannipallid, vannitrühvlid ja kehakoorijad. Kõik materjalid on kohapeal olemas. Teostus ideest kuni pakkimiseni.

Tegemist on esimese osaga sarja "Tee ise jõulukingid" õpitubade teisipäevadest mille jooksul valmivad nii söödavad kui mittesöödavad, magusaid ja soolased kingitused. Info kogu sarja ja registreerimise kohta http://www.pererahvas.ee/?doc=204

27. november Tallinna kesklinnas, Süda tn 8, kell 18-21.
Osalustasu 10 eurot (sisaldab kõiki materjale k.a. pakendid ning valminud vannitooted saad sa endale jõuluvana kingikotti poetamiseks)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!