Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kuidas teha karrit?
 
E. 09. märts 2013, kl 23.32
Tere. Ma ei leidnud sobivat kategooriat, seega teen teema siia - kuna vajan abi asjas, mis mõnes mõttes on võib-olla kingitus.
Tahan oma tüdrukut pühapäeva õhtul üllatada ning teha talle õhtuks küünlavalguses isetehtud õhtusöögi. Kavatsen teha ahjukana ja kõrvale karrit ning kurgi ja tomati salatit.
Kuna stipendium saabub kuu keskel ning mingeid asju enam juurde osta ei saa, sest näpud on põhjas, aga toiduained on olemas (lihaga saan hakkama) - ning pole kunagi varem karrit teinud - küsingi nõu.
Kas see karri maitseaine on tarvis lihtsalt sinna vette valada, kus riis keeb? Või siis hiljem riisi sekka raputada ja segada? Kas lisaks sellele on tarvis ka soola lisada?
Vabandan juba ette ära, kui lollakas küsimus ning pole tarvis norida.
 
Kr. 09. märts 2013, kl 23.44
Sa hetkel selgitad nagu tahaksid lihtsalt maitsestatud riisi teha?

Klassikalise karri kõige parem retsept:
http://idamaa.com/Retseptid/kana-karri-chicken-curry.html
 
Kr. 09. märts 2013, kl 23.44
Vabandust, jätsin poolikuks:

Riis on puhas lisand, millega karrit süüa, karri on siiski kanakaste :)
 
delhvi kana 10. märts 2013, kl 01.15
ma olen ka mõelnd, et mis kaval söök see salapärane karri küll on, millega ameerika filmides õhtuks tibisid või kutte külla meelitatakse. Musi, tule külla, ma teen karrit. Oohh, tuled ehk õhtul külla, teeme karrit. Oi, tule muidugi, ma oskan imehead karrit teha.

ärge nüüd öelge, et see on lihtlabane kanasoust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!