Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
sünnipäev pubis...
 
janeli 04. detsember 2013, kl 11.01
Kas keegi on oma sünnipäeva puhul lihtsalt sõbrad pubisse kutsunud (mitte koju või mõnda peenesse kohta, mis tuleks ette reserveerida jms).
Kas ja kui palju on sünnipäevalaps ise külalistele välja teinud seal?
Kas on nii ka olnud, et teete mõned snäkid ja tervitusnapsu ning edasi kes tahab rohkem süüa-juua ostab oma rahade eest?
Kas oleks nõme oodata kinki ka? Või pigem kui mina neile ei paku rohkemat kui mõned snäkid ja pokaali shampust siis poleks mul õigus ka kinki oodata?
Sünnipäev tulemas ja ei oska nagu seisukohta võtta, kas oleks väga nõme kui ootaksin/paluksin külalistelt kingi asemel raha? kui palju oleks normaalne oodata?
 
ulme 05. detsember 2013, kl 18.19
Sünnipäeva pidada ei taha, aga kingitust tahad? :)
 
janeli 06. detsember 2013, kl 10.59
tervituspokaal ja snäkid ju on :)
 
Kri 07. detsember 2013, kl 22.06
Mina pidasin sel aastal sünnipäeva pubis, kus oli üks privaatne ruum eelnevalt ära broneeritud. Kutsusin ~25 inimest, aga kohale tuli ~17 ja ausalt öeldes hea, sest rohkem ei oleks sinna mahtunudki. Kuna mul raha ka suurt ei olnud, siis kirjutasin juba kutse juurde (tegin FB eventi), et soovin kingitust ümbrikus, aga loomulikult jätsin mainimata fakti, et saadud rahaga on plaanis lappida kulutusi, mis sünna pidamisele läksid :D Tegin kodus ise snäkilaua (pakuti kohapealt ka, aga tundus soodsam ise teha), ostsin veidi alkot nii kohapealt baarist kui ka poest (kokku ~25purki lahjat kraami aka siidrit, õlut, lisaks kaks liitrist rummi, tekiilat ja vist ka ühe veini). Alkoga tulime ilusti välja ja süüa jäi ka veel päris palju üle. Kogu üritus läks maksma ~250-270€, millest "kingirahana" sain tagasi ~160-170€ ehk minu reaalseteks kulutusteks jäi siis ümmarguselt umbes 100€ koos ruumi rendi ja kõige-kõigega.
Aga üldiselt kui ei ole soovi ruumi rentida, siis eelmisel aastal pidasin sünnipäeva ka Tartus Püssirohukeldris, kuhu broneerisime laua ja inimesi oli umbes kümne ringis (täpselt ei mäleta). Laua broneerimise eest eraldi tasu ei võeta, aga iga inimese eest pead broneerimise eest maksma 5€, see on siis nagu mingi kindlustunne et sa tuled ikka seltskonnaga kohale ja nad ei hoia seda lauda terve õhtu tühjana. Aga selle 50€ eest (5€ näkku x10inimest) saad siis baarist jooki-sööki osta kui peoõhtu käes on, ehk siis kaotsi ei lähe sisuliselt midagi. Loomulikult tuleks arvestada et kohapeal on joogid baarihindadega, ise kulutasin esimese hooga selle ettemakstud summa ära ja veel lisakski, arvan et summas 100-150€ kokku ja mingi aeg läks kuidagi automaatselt üle sellele, et inimesed hakkasid endale ise baarist jooke ostma ja ma ei ajanud vastu ka :D Tegelikult oli see suhtumine juba päris alguses a'la "sina, naine, istu, me ostame ise endale", kuigi seltskonnas oli teisi naisi ka. Aga päris kuivale ma kedagi ei jätnud, tegin ikka ise ka välja. Sellel aastal oli samamoodi, et oli kohe alguses selgeks tehtud, et kink ümbrikus ilma agadeta, sest ma pean end üpris kapriisseks inimeseks ja mulle on väga raske teha kingitust, mille kättesaamisel ma ei peaks nö head nägu teesklema. Sellest on ka kõik teadlikud ja seepärast ei ole see ka ühelgi aastal probleeme valmistanud. Seega, mina isiklikult ei näe selles midagi imelikku. Konkreetsete summade kohta ei oska küll midagi öelda, mina sain keskmiselt 20€ ja olin väga rahul, aga eks see oleneb, mis elujärjel su kutsutud külalised on.
 
janeli 09. detsember 2013, kl 10.46
tänud kõigile, kinke ma seekord ei saanud kuid sain heade sõpradega kvaliteetaega nautida!
 
Elinor Kimmel 13. märts 2014, kl 16.28
Pea oma sünnipäev hoopis Viimsis Kaptenimajas, tuleb sama kallis kui pubis. Võtad omad joogid. Söögid saad tellida või võtta ise. www.watersport.ee/maja-saun/

Soovitan, kõik on rahule jäänud!
http://www.watersport.ee/maja-saun/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!