Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
NII LAHE kingiidee!!
 
Jana 10. aprill 2014, kl 10.54
Leidsin NII ÄGEDA KINGIIDEE, et lihtsalt PEAN jagama :D (tellisin juba endale ka!)


Motivatsioonikarbike on imearmsa välimusega karbike, milles peitub 100 inspireerivat mõttetera ja tsitaati - võttes igal hommikul karbist ühe sedeli, alustad iga päeva teotahtelise, energilise ja õnnelikuna .. seetõttu ongi motivatsioonikarbike imehea kingitus nii lähedasele, tuttavale kui ka iseendale:)

​saadaval ka fitness edition - kui vajavad motivatsiooni just oma keha vormimisel ja ideaalse figuuri poole püüdlemisel, kirjuta see lisainfosse!

Vaadake ka http://www.muuu.ee/avalikud-tooted/Motivatsioonikarbike/
 
Eisled uudised 10. aprill 2014, kl 13.15
Esiteks on see purk, mitte karp.
Teiseks on selliseid asju kingituste poes juba ammu müügil (näiteks nodi.ee) ja läbi aegade on inimesed neid kingitusteks ka ise teinud. Ma isegi olen sellist asja elus oma 10x korda teinud, kusjuures minu arust on palju armsam, kui need head mõtted panna heelgeldatud kukrusse. Seega mina olen heelgeldanud. Tütar mul aga mõne aasta eest ostis Jyskist purgid ja tegi jõuluks kõigile sõpradele sellsied kingid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!