Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kingiideed Ulakast Kaunitarist
 
UK 21. detsember 2014, kl 14.41
Ulaka Kaunitari kingispikker viimase hetke shoppajatele: http://www.ulakas-kaunitar.ee/viimase-hetke-kingispikker/
Äkki keegi saab abi ja ideid. Praegu tundub küll, et inimesed jooksevad pead laiali otsas mööda keskuseid ja kraabivad kokku küünlaid ja sokke. Tule taevas appi!
 
........... 21. detsember 2014, kl 17.27
Ma eile just käisin Sikupilli keskuses ja ei näinud kedagi mööda poodi küünalde ja sokkidega ringi jooksmas! Rahvas liikus pigem suhteliselt uimaselt ringi ja mingit ostupaanikat märgata ei olnud.
Ka Solarises ei ole ma mingit tunglemist ega küünlarallit märganud, kuigi sealt käin pea igal tööpäeval sööma minnes läbi. Seega ära ise tekita siin paanikat.
Ja ulaka kaunitari pesu sobib vaid väga vähestele. Sellistele, kelle figuur on sarnane Sooniku omaga. Kellel juba natuke rinda ja peput ka on, sellele need asjad lihtsalt ei lähe. Ma ei ole Solarises asuvast poest veel vähemalt midagi leidnud, mis huvi tekitaks ja ka mugav kanda oleks.
 
artist 24. detsember 2014, kl 17.44
Kes see pesu kingib, ikka küünlad ja sokid lähevad rohkem peale. Äri eetika ei luba teha maha konkurendi kaupa, mine kooli õppima, kuidas reklaami tehakse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!