Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
t-särgi tükk kodus
 
meisterdaja 02. november 2016, kl 18.51
Sooviksin kujundada ise t-särki, kas keegi oskab öelda, kas oleks võimalik saada kusagilt selliseid (üks kõik mis värvi) lehti, kust saaks lõigata välja tähti/pilte ning need siis ise triikrauaga särgile kinnitada?
 
meisterdaja 02. november 2016, kl 18.59
Vabandan! Pealkirjas viga.
 
jahhh 02. november 2016, kl 21.20
terve, su tekst on vigu täis, aga algharidus ei anna häbeneda
 
käsitöö' sse 02. november 2016, kl 21.39
peaksid panema, mis kingiabi see on, või...
 
jne. 03. november 2016, kl 11.26
Neid lehti müüakse pea igas kontoritarvetega poes.

http://www.byroomaailm.ee/pood/kontoritarbed/paber-ja-blanketid/fotopaber/paber-hp-c6050a-a4-12l-175g-iron-on-paper-t-sa-rgile-triikimiseks-tindiprinterile-125848

http://www.officeday.ee/Paberikaubad/Paberid/Fotopaber/Etikett-T-shirt-Apli-A4-5-lehte-varvilistele-riietele-tindiprinterile.html
 
jah 03. november 2016, kl 18.33
jahhh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> terve, su tekst on vigu täis, aga algharidus ei an
> na häbeneda


Kus tuli nüüd ninatark välja :D Kui sa ise nii tark ja kõrgelt haritud oleks, siis poleks sa ilmselt nii rumalat postitust teinudki! Oleks selliseid siin vähem.
 
ooooo 04. jaanuar 2017, kl 18.00
kunagi, nõuk ajal, inimesed kasutasid nahavärve, tegid papist/paberist shabloonid ja siis tupsutasid värvise svammitükiga värvi läbi shablooni tsärgile.
asi töötas hästi kuna oli ikka õige värv ning sai pesta t-särki hiljem ning midagi ei juhtunud. need pealetriigitavad on vast esimese pesuga kadunud kui paned pesumasina suurema temp. pesema.
 
Neti Kink 07. oktoober 2017, kl 08.34
Selliseid vastavaid pabereid müüakse tõesti enamikes kontori tarvete poodides. Kuid kahjuks on nende vastupidavus väga väike. Kui tõesti tahad ise trükkida, siis esmalt soovitaks vaadata proffesionaalsemate paberite poole, millega t-särgi trükki tehakse - sama moodi tava printeriga, kuid lihtsalt triikraua survest ja temperatuurist jääb siiski väheseks. Taas tuleb liiga kiiresti pesus välja. Paberite kohta infot http://www.yolo.co.uk/ - samas oleme enamuse sealsetest paberitest ise läbi katsetanud (nii tindi kui ka laseri) - ja meie tulemusega oma poes siiski rahule ei jäänud. Liiga kiiresti kulus t-särkidel see trükk maha.

NetiKink
Jagame nippe ja nõuandeid kingituste tegemiseks.
Meie e-poe leiad: https://netikink.eu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!