Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kink jõuludeks&tähtpäevaks
 
ogar 30. november 2009, kl 22.12
Nonii, lugesin et siin on ühel noormehel sünnipäev tulemas(nagu on ka jõulud) siis mõtlesin et mis te soovitate kinkida noormehele jõuludeks ja tähtpäevaks kokku? ( koos oleme olnud kõigest poolt aastat,kuid see on olnud kõige parem aeg siiamaani) Ise mõtlesin käekella, aga midagi südamlikku tahaks ka. Niiet mis see olla võiks?!?! Aitäh!
 
N 30. november 2009, kl 22.50
Koo kindad? :P Ise mõtlesin oma poisile kududa, aga ma kardan, et ei saa hakkama :D Muidugi igaühele ei pruugi sihuke asi meeldida, et vanaemalik vms.
Aga soovitage jah selliseid südamlikke asju, mis eriti palju raha ei maksaks (mitte kadedusest, lihtsalt poisil niikuinii palju parem rahaline seis kui mul). Et ta näeks, et ma olen mõelnud ta peale lihtsalt :)
 
M 01. detsember 2009, kl 17.58
Õmble padi tema nimega =)
Koo sall - kui muidu ei kanna siis vähemalt siis kannab haige. :)
Teed koopia oma sünnitunnistusest ja kingid Ennast! =)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!