Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Pulma-aastapäevaks vanematele
 
Neiu 03. detsember 2009, kl 13.57
Tere

kas keegi kingib oma ema-isa pulma-aastapäevaks ka miskit?

on kellegil ideid? mida olete kunagi kinkinud ise...
 
Meie rahul! :) 03. detsember 2009, kl 15.55
Kuna nii mehe kui ka minu vanematel samal päeval ainult, et 10 a vahet.

Minu vanematele kinkisime 2 õpetliku seksi teemalist raamatut - olid üllatunud & mega rahul (neil oli see 20 pulmaaastapäev). Võtsid spa puhkusele kaasa.

Mehe vanematele kinkisime lillvaasi graveeringuga (nende nimed, kuupäev ja nr. 30 - kuna sai täis kolmekümnes aastapäev).

Kingitusi kingime vastavalt soovile, oleneb aastast. õnnitleme aga iga aasta!
 
:) 10. detsember 2009, kl 14.48
Mul on sama küsimus , kuigi mu emal ja isal saab täis juba 38 aastat ja nad on suhteliselt eakad siis kõik olemas ja ei tea mida kinkida ,paluks abi :)
 
nõu 11. detsember 2009, kl 21.31
Tänapäeval kõik võimalused perekonnakroonika,-albumi,- kalendri vms kujundamiseks internetis, piltide skännimisega. Ilus on fotostuudios suurendatud ja raamitud pulmapilt, noorepõlvepilt vms. Näinud: 50-ndate mustvalge foto oli kui kunstiteos, hind oli tuhande kandis, aga saajal võttis vee lahti. Lastelaste ja perede fotod, võib-olla kollaažina ühte raami kokku miksitud ............. ideid on nii palju!
 
Neiu 14. detsember 2009, kl 09.09
piltide kalender on juba läbitud teema.

oleme kinkinud neile eelnevatel aastatel spa-kinkekaardi, rootsi laevasõidu, uue lauaserviisi (ema soovis), saunalinad nende nimedega.... aga sellel aastal kuidagi...tühjus ideedest.
 
Neiu 17. detsember 2009, kl 15.15
informeerin siis ka teid, mis otsusele jõudsime - saadame ema ja isa peenesse restorani sööma...menüüst oleme juba valiku teinud ning veinid, kohvi käib juurde. Ja siis saavadki kutse õhtusöögile.
ei ole nemad kuskil sellises kohas väljas söömas käinud, nii et ma arvan et huvitav kogemust neile mõlemale.
 
K 28. detsember 2009, kl 23.01
Midagi ei kingi, sest ei ole nagu midagi tähistada. Romantiline õhtusöök või spa-pakett kuluks ära küll, aga üksteisest eraldi :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!