Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kingitus
 
Noormees 35 22. detsember 2009, kl 17.08
Vaba mees tahaks ühele kaunile 35a.naisele (kellega asi vaikselt susiseb ;-)tehha väikese (jõulu-)kingituse.
Me ei veeda sel aastal veel jõule koos aga kingituse teeks ikka, kuid mis see olla võiks(kuna ma veel ei tea tema kõikvõimalikke eelistusi kosmeetika, muusika jms osas)?

Äkki aitate mind?

Tänan.
 
mm 22. detsember 2009, kl 20.40
Mina sain mehelt meie esimestel jõuludel käest kinni käimise kindad. Et siis 2 tavalist kinnast ja üks selline suur kahe avaga, kuhu mõlema käed sisse käivad. Üliarmas :) Samas mingi ehe, kui kallimat kinki tahad teha. Seda ju ikka tead, kas ta kannab hõbedat või kulda. Kõrvarõngad või ripats vms.
 
a. 22. detsember 2009, kl 23.51
noh nt mulle meeldix saada kas praktilisi asju (lõhn(uus DG lõhn väga hea), mingi ilusalongi kinkekaart) või siis mingi romantiline tegevus (nt väike puhkus spaas, kingitus.ee-s ka lahedaid tegevusi)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!