Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
originaalne kingitus sõbrannale
 
Dora 19. aprill 2010, kl 16.14
Mida olete ise kinkinud? Mis jääks meelde? Mis maksaks vähe ja oleks lahe?
 
br 20. aprill 2010, kl 21.05
kui vahe on vahe ?
 
? 05. mai 2010, kl 15.26
 
piamia 26. mai 2010, kl 01.53
Noo enda tehtud on alati kõige originaalsem...see vana tõde. Aga toreda odava kingi saad näiteks Tallinna katariinakäigu keraamikatöökojast: seal on sellised lõbusad sõnumitega/joonistustega väikesed seinale riputatavad plaadikesed. Mine vaata, mingi tekst ikka sobib, maksavad vist 50 krooni ja üsna armas väike ingel oli neil ka vanasti saadaval ning üks ingel kulub alati majapidamises ära. Raekoja platsi servas asuvasse nukupoodi võid ka vaadata, neil samuti selliseid väikseid armsaid asjakesi. Kiika-kööki kauplus Uuel tn-l, seal näiteks huvitavad küpsisevormid jm pudi-padi. Ise olen neist kohtadest sõpradele jõulupakki üht-teist saanud. See kõik juhul kui oled pealinna elanik:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!