Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
soolaleiva kink ???
 
marju 21. aprill 2010, kl 19.06
Tere

Mul siis soolaleiva peole minek kohe kohe. Mida siis kinkida. Tahaks jsut sellsit nõuannet,mida igalt poolt võib leida,sest pole enam aega selle kingiga kaua tegeleda.
Kuna tegu tudengitega,siis mingit sellist konkreetset elamissse sobivat asja ei ole mul mõtet viia ja sed aka ressursi mõttes:)


Andeke soovitusi:)
 
:) 25. aprill 2010, kl 16.57
/Osta vormileib,l6ika pealt umbes 1 cm viil, v6ta sealt pehme leiva sisu v2lja ja t2ida leib soolaga, ja viil kaanena peale. hea kui lased leival paar p2eva kuivada. Minu arust suht tore kingitus.
/Kindlasti sovivad ka igasugused erilised k66gin6ud..
 
Pambuke 26. aprill 2010, kl 21.02
Mina olen teinud põranda leivaga nii, et keskele olen lõiganud augu(koorik peab terveks jääma), augu olen tühjaks uuristanud ja täitnud soolaga. terve leiava olen katnud tikkudega nagu siili samuti soola osa kaanest tikk läbi. lisaks siis veel silmad ja nina ja ongi soolaleiva siil :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!