Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
vend saab teise tütre ja samas peab ka oma sünnipäeva. ideid?
 
Moor 19. juuni 2010, kl 12.12
ise mõtlesin, et beebi-teemadel võiks kinkekaardi kinkida ja talle endale ka kinkekaardi ehituspoodi vms. mulle kohe üldse ei meeldi mõttetuid s*tanikerdisi kinkida, tahaks midagi praktilist. kuid teine tütar - asjad olemas. mis puudu on, seda pole mul unes ka võimalik ette ennustada. vend ise vähenõudlik, mingit pilakinki ei oskaks hinnata ja kallis alkopudel paneks ka õlgu kehitama, karsklase värk.
Tartu kandi ehituspoed ja beebipoed, millistesse võiks kinkekaardi osta (mida Tlnast ostetud saaks)? või on kellelgi veel ideid? kinkekaart on oma olemuselt ju selline "lihtne tee" ja "kaelast ära" sõnumiga, kuid antud juhul tundub kõige asjakohasem.
 
ärrä 19. juuni 2010, kl 13.14
Katsikule minnes vii hambaraha (raha asemel sobib ka hõbelusikas) ning kuna tegu on tüdrukuga, siis ka tort ja lillekimp.
 
g 25. juuni 2010, kl 17.38
no pamperseid siis ehk tütrele ja isale ehk hoopis kaubamaja kinkekaart?kui tajust remonti teha ei taha...
 
Kui alles saab 13. juuli 2010, kl 17.30
Kui alles saab tytre siis minu kingiks osutuks sporidipoe kinkekaart - s6numiga u. mugavad jalan6ud tulevasteks jalutus k2ikudeks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!