Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
sünnipäeva kink 28a mehele
 
Maris 17. august 2010, kl 12.12
Tere,
mul selline mure mida ma võiks kinkida mehele kes saab 28a.
Ta ei ole materjalistlik inimene, elukutselt kaitseväelane. Tahaks midagi erilist, kuna see oleks minu esimene sünnipäeva kink temale.
Palun aidake mind.
 
ms. JCM 21. august 2010, kl 10.07
Usu või ära usu, aga mul analoogne keiss :D Ootaksin hea meelega ka ise ideid, mida kinkida. Midagi tagasihoidlikku peaks see olema ja pigem selline sümboolne vidin.

Mulle võite mõne mõttetera siia poetada :)
Tänud!
 
chuck 22. august 2010, kl 02.12
kui tal huumorisoont siis kingi midagi chuck norrisega seotud :)moni t sark laheda lause ja pildiga. ja kui tahad midagi hinnalist korvale siis muidugi lisa see lihtsalt juurde. meestele meeldivad sellised asjad.vahemalt minu omale !
 
K. 01. september 2010, kl 23.58
Ise kinkisin just aasta nooremale enda pildiga tassi, väga meeldis selline kink mehele. Osades T-särgipoodides saab teha näiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!