Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kingiabi
Kingitus sõbrannale 0 krooniga?
 
Rahatu 30. september 2010, kl 13.39
Olen töötu ja raha pole üldse aga mind on lähiajal kutsutud juba kolmele sünnipäevale. Üks variant on mitte minna ning öelda, et olen tõbine. Teine variant on mõelda välja ikkagi 0 kroonised kingitused. Kas on mingeid pakkumisi või ideid? Oleks ääretult tänulik:)
 
jopski 30. september 2010, kl 15.17
Oleneb, mis sul kodus olemas on, äkki saad midagi meisterdada (nt kududa, heegeldada vms)? Mul eelmine aasta raha ei olnud, tegin ise suure kaardi, kirjutasin häid soove täis ja läksin varem kohale, et ettevalmistustega aidata. Sõbranna oli tänulik, samas ise pääsesin piinlikust hetkest teiste külaliste ees, et tühja käega.
 
Piia 03. oktoober 2010, kl 14.09
Minu esimene mõte oli, et hea kingitus oleks millegi isetegemine - nt. kinkekaart 5 nõudepesukorrale või lapsehoidmisteenus 3 korda või midagi muud sarnast
 
merkake 03. oktoober 2010, kl 18.37
äkki oled hea kokkaja, saad ise mingi koogi kõpsetada või on sul mingi ahvatlev moos purgis, õmbled purgikaanele pitsilise ja pärlitega kaunistatud katte ja igavesti armas, natuke mängimist, aga saab odavalt - ei pea ostma
 
hm 06. oktoober 2010, kl 19.27
ma kinkisin isetehtud lõikelaua pulmadeks, meeldis väga, oli praktiline
 
Kui Sul 08. oktoober 2010, kl 00.19
leidub 15 krooni raha sünnipäeva jaoks, siis saab teha väga originaalse, kauni ja asjaliku kingi. 15 krooni on vaja, et osta üks LightScribe plaat - CD või DVD. Otsi internetist ja lae alla midagi kingi saajale kasulikku-huvitavat, ja tee sellest ILUS plaat, mida saaja võib uhkusega ükskõik kellele näidata. Mina, näiteks, olen viimased kolm plaati teinud Pilatese treeningvideod - 2 venekeelset ja üks ingliskeelne - vastavalt sellele, kuidas keegi on millise keelega paremates suhetes. Aga olen ka teinud ravimuusika plaate, mitmesuguseid huvitavaid programme arvuti jaoks, näiteks, ühele kinkisin inglise keele õppimise plaadi 25 kaadri tehnikas, sõnavara maht üle 20 tuhande sõna jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!