Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
näopesugeel ja näokoorija
 
a 03. oktoober 2010, kl 18.09
Ei ole endale head ja koostise poolest puhast leidnud. Lavera ei sobi. Kellel on midagi head soovitada?
 
Nas85 05. oktoober 2010, kl 16.10
Olen ise kasutanud lavera kummeliga näovett, peale paarinädalast kasutamist kosmeetik tegi vihje, et näonahk kuidagi liiga hellaks läinud, et mis ma küll teinud olen. Noh, see sisaldas alkoholi ka, küllap sellepärast. Momendil katsetan Aubrey Organicsi sarja Vegecol- tundlikult nahale, ja tundub sobvat. Gaiacosmetics.ee on olemas nähoolduskomplektid (puhastus, tonis, niisut) mille hulgast leida enda nahale sobiva. Head koorijat pole veel leidnud:)
 
koduperenaine 06. oktoober 2010, kl 21.12
Olen kasutanud gnld firmalt nii näovett kui ka koorijat.Tüdinesin poetoodete proovimisest,ei leidnud sobivat.gnld tooted on küll head,täiesti oma hinda väärt,neid kosmeetikume jätkub kauaks.
 
mina 07. oktoober 2010, kl 09.44
Mina ei kasuta enam näopesugeele. Nägu pesen oliivõliseebiga ning koorin aspiriini-mee seguga.
 
Tean 07. oktoober 2010, kl 11.42
Parim koorija on amla. Osta hennaserai lehelt. Näole, kehale, jalgadele.
 
muri 11. oktoober 2010, kl 16.48
mina koorin nägu soodaga ja keha kohvipaksuga. aspiriini segan mudamaski sisse.
 
kia 11. oktoober 2010, kl 17.15
minu lemmikkoorija on hauschka näopuhastuskreem, no tõesti teeb poorid puhtaks ja naha siidiseks, ja nahk pärast mõnusalt niisutatud ka. näopesugeel on praegu handmadenaturalsi niisutav vaht, gaiacosmetics.ee müüb. olen igati rahul, aga mõtlen, et peaks süsteemsemalt hauchka peale minema, puhastus-toonik-kreem, usun et siis tulemused veel kõige paremad, loe: nahk puhas ja särav:)
 
jalou 15. oktoober 2010, kl 00.11
lavera saialillegeeliga pesen hommikuti, kui öö jooksul rasuseks muutunud. õhtuti olenevalt naha olukorrast dr Hauschka puhastuspiim või puhastukreem, peale seda piserdan toonikut ja üldiselt piisab. kui tundub, et nahk tahab põhjalikumat puhastust siis kasutan Logona koorivat geeli ja sega muda- või savipulbrist näomaski. niisutamiseks dr Hauschka kreem.
 
a 18. oktoober 2010, kl 18.24
See amla teema pakub mulle huvi, äkki seletate täpsemalt, kuidas sellega koorida saab. Kas lihtsalt tibake vett hulka...aga siis läheb ilmselt ju pasta taoliseks ja ei koori?
 
Cheiron 18. oktoober 2010, kl 23.16
ega koorija ei tohigi karmilt nägu kratsida, see ärritab naha väga üles. ma olen samuti teinud amlaga ja neemipulbriga, seganud neid roosivee ja rohelise savi pulbriga. näopuhastuseks kasutan PureNuffStuffi näopesuvahtu ja tõrvaseepi.
 
to koduperenaine 19. oktoober 2010, kl 01.16
Kuidas see gnld siia foorumisse sobib?
 
parimad ökotooted 19. oktoober 2010, kl 11.41
on just GNLD firmal.Väga hea looduslik kosmeetika.Soovitan proovida,kui seda pole veel tehtud.Lemmikuks on Aloe Vera geel,mis sisaldab peale aloe ka saialille,rukkilille,punast päevakübarat.Selle firma käte ja kehakreem parandab katkised kannad kolme päevaga.
 
jajah 19. oktoober 2010, kl 14.18
Ainult aloe vera gel ongi gnld täiesti looduslik, muud asjad sisaldavad neil ka muud keemiat
 
netist leidsin 19. oktoober 2010, kl 14.23
GNLD šampooni koostis:

water, sodium laureth sulfate, disodium cocoamphodiacetate, decyl glucoside, panthenol, witch hazel distillate, niacinamide, citric acid, polyquaternium-10, laureth-2, peg-7 glyceryl cocoate, fragrance, sodium benzoate, sodium methylparaben, fd&c yellow no. 5, fd&c yellow no. 6, sodium chloride


Kas see on looduslik?
 
a 20. oktoober 2010, kl 12.01
GNLD Aloe Vera geel pole küll puhas:
aloe barbadensis, aqua, propylene glycol, panthenol, calendula, officinalis, anthemis nobilis, tilia cordata, centaurea cyanus, chamomilla recutita, hypericum perforatum, allantoin, carbomer, sodium hydroxide, phenoxyethanol, methylparaben.
 
a 20. oktoober 2010, kl 12.08
Kahjulikud Gnld aloe geelis on 4 komponenti:
propylene glycol, sodium hydroxide, phenoxyethanol, methylparaben.
 
oeh 20. oktoober 2010, kl 15.22
kõige puhtamat aaloe geeli olen seni kohanud PureNuffStuffil, koostis: aloe barbadensis, guar gum. kui juba igasugu parabeenid ja soga sees on siis pole see mingi looduslik.

ja palun, gnld-kad, ärge risustage seda foorumit oma kaubaga! on olemas koduabi, müügi, kosmeetikafoorumid kuhu teie tooted sobivad väga hästi sest seal pole juttu ainult ökotamisest. sama hästi võiks siin siis esineda ka amway-salaklubi liikmed, igasugu laiatarbetoodete firmad jne! eriline tobedus on nimetada gnld tooteid parimateks ökotoodeteks! ma loodan, et see oli naljana mõeldud mitte tõsiselt kirjutatud!
 
to gnld ülle 20. oktoober 2010, kl 16.55
Kallis Ülle!
Sa kirjutad küll erineva nimega aga meili aadress on ju sama ;)
 
kotkas 20. oktoober 2010, kl 23.28
olen n2inud myygil vichy paraben free sarja
http://www.vichyconsult.co.uk/franchises/essentielles.aspx
ostsin endale n2opesu geeli, kuna k6ik looduspoed olid kinni. Koostise j2rgi tundus ok.
veel on p2ris puhas Yes to tomatos, Cucumbers ja carrots sari. Kas kellegil on kogemusi selle sarjaga? Muidugi orgaanilised tooted on paremad, aga vahelduseks v6ib proovida.
 
veel 23. oktoober 2010, kl 18.51
on huvitav sari good things. Pole just kõige targem öko alal aga mida arvate sellisest koostisest
Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Pentaerythrityl Distearate, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Sodium Stearoyl Glutamate, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Fruit Extract, Citric Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Tromethamine, Lycium Barbarum Fruit Extract, BHT, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Dipropylene Glycol.

Ingredients: Aqua (Water), Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Acrylates/
C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Magnesium Nitrate, Benzyl Alcohol, Tromethamine, Sodium Hydroxide, Magnesium Chloride, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Dipropylene Glycol.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!