Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
puuder tekitab punne?
 
jalou 13. oktoober 2010, kl 13.57
ostsin mõned kuud tagasi Logona kompaktpuudri, et läikivat t-tsooni vajadusel "korrale kutsuda". üldiselt väga meiki ei kasuta, ainult päevakreemi. nüüd olen seda umbes nädal aega kasutanud ja on hakanud tekkima vistrikud. ikka sellised punased ja tutimütsiga (valge tipp), nii et neid ei õnnestu kohe kuidagi peita ning peab elimineerima, mis on omakorda kahjulik tegevus.
kas võib olla, et see ökobrändi puuder ummistab minu poore? tänasest jätsin kasutamata ja üritan vapralt punnilise näoga ringi käies rahulikuks jääda. on ehk mõni puuder, mis on turvaline probleemsele nahale?
 
I.R.Pale 13. oktoober 2010, kl 17.47
Võib täitsa olla, et mõni koostisosa on allergeen. Looduskosmeetika ei välista allergeene, selleks võib olla kas tsinkoksiid, titaandioksiid või mõni õli, millega puuder pressitud on.

See on selline hele ristkülikukujuline karp?
Sellel peaks koostisosadeks olema:
Talc, Magnesium Stearate, Lauryl Lactate, Mica, Fragrance (Essential Oils), Simmondsia chinensis (Jojoba Oil)*, Tocopheryl Acetate, [+/- CI 77891 (TiO2), CI 77491 (FeO), CI 77492(FeO), CI 77499(FeO)]

Soovitaks proovida: 1. pressimata versioone (õlideta) 2. puudreid, mille esimene koostisosa oleks nt vilk CI 77019, või 3. ZnO tsinkoksiid CI 77947 (see viimane võib ka ärritada kui viga titaandioksiidis)
 
fiks 14. oktoober 2010, kl 12.36
Proovige kasutada talgi vabu tooteid.
 
jalou 14. oktoober 2010, kl 13.26
jah, tegemist on heleda ristkülikukujulise karbiga. uurisin ka ise veidi ja sain infot, et talk võib ummistada poore. ärritust ei teki aga just sellised rõvedad punnid, mida varem ei ole tekkinud. ja need tekivad päeva jooksul, nii et kui mul on kiire ega pole aega peeglist nägu uurida siis õhtul nägu puhastades olen ehmatusega avastanud need jubedad punnid ja imestanud, sest hommikul ei olnud midagi.
kuidas neid tolmpuudreid näole kanda? padja või pintsliga? milline oleks turvaline valik ja kuidas sellistel on katvus. minu teada tolmpuudrid on viimistlemiseks, seega ei kata väga hästi?
 
I.R.Pale 14. oktoober 2010, kl 15.42
Osad mineraalpuudrid katavad väga hästi (Dermoshop ei kata), pealekandmiseks sobivad hästi suured ja kohevad kabukipintslid. Prooviks minge MicaBella leti juurde ja laske endale proovimeik teha (neil on peamine koostisosa vilk). Proovige, kas mineraalpuudri-variant üldse sobibki. Mõistlik oleks seda teha päevasel ajal, kui väljas loomuliku valguse käes tulemust kotrollida saab.
Kindlasti võtke mõtlemisaega ja ärge laske endale kaupa kohe pähe määrida: puudrid on neil head kuid hinnad kaunis hirmsad.
Kaubamajas on veel ka Couleur Caramel ja Bella Pierre.

Internetipoodidest saab mineraalpuudreid ka inimsõbraliku hinnaga aga nende proovimiseks peab testreid tellima.
 
jalou 15. oktoober 2010, kl 00.02
tänud soovituste eest, proovin järele :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!