Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
sügavpuhastav šampoon
 
naine 14. oktoober 2010, kl 18.23
kas keegi oskab soovitada head sügavpuhastavat šampooni, mis sisaldaks võimalikult vähe kahjulikke aineid ja mis poleks loomadel testitud? Kas Lush pakub midagi sellist? Tänud ette!
 
jalou 15. oktoober 2010, kl 00.01
sügavpuhastavat shampooni saab ise teha. ma kasutan igapäevaselt Logona shampoone ja olen väga rahul. vahel aga vajavad peanahk ja juuksed põhjalikumat puhastust. selleks võtan teelusikatäie söögisoodat ja segan peapesuks piisava hulga shampooniga, lisan natuke vett ja loksutan, kuni sooda on lahustund. sellega siis pesen ja kõik saab ikka väga puhtaks. pikemate juuste puhul oleks hea peale sellist pesu ka palsamit kasutada, ainult otsestesse siis. ja silikoonivaba, loomulikult :)
 
D. 15. oktoober 2010, kl 10.10
Lush on hea valik, ma arvan, sest seal on SLS, mis sügavpuhastab, kuid muud ained on looduslikud ja loomadel pole ka minu meelest testitud. BIG nt on väga mõnusalt puhastav.
 
k. 16. oktoober 2010, kl 21.00
Lushil ei ole SLS ainuke halb aine, seal on see paljugi muud sodi- parabeenid jms. Kui täisnaturaalseid tooteid otsid, soovitan Aubrey Organicsit, sügavpuhastav on nt rohelise teega šampooni.
 
naine 16. oktoober 2010, kl 21.01
soodavariant mul ei toiminud lõpuks enam, vajasin sellest midagi kangemat. Kasutasin Puhta Looduse šampooni 2 korda ja lisasin sellele soodat, sai parem. Nüüd pesen edasi aubreyga ja vaatan, mis saab. Mõtlesin lihtsalt, et äkki on mõni hea looduslähedane sügavpuhastav šampoon, millega piisab ühest korrast pesemisest, et juuksed jälle mõnusad oleks. Lushi kodulehel vähemalt sügavpuhastava nime all ühtegi šampooni ei leidnud.
 
D. 18. oktoober 2010, kl 12.19
Lushis on jah muid asju ka. Neil on kodulehel koostisained kirjas ning rohelisega on märgitud looduslikud ja musta värviga mitte-looduslikud.

Ma pean ise tunnistama, et peale poolt aastat puhtalt looduslike shampoonidega mässamist, on Lush niiiiiii mõnus, et olen täitsa sõltuvuses, olgugi SLS ja parabeen sees. juuksed teeb nii heaks... ja noh, poolenisti looduslik on parem, kui Pantene või L'Oreal vms..

Muidu I love juicy juures on kirjas, et hästi puhastav. http://www.lush.ee/?op=body&id=25&cid=75&cgid= Ja BIG puhastab tegelikult ka väga väga hästi, kogemusele tuginedes.
 
naine 18. oktoober 2010, kl 18.12
aga kas juuksed SLS- ga (Lush) kiiremini mustaks ei lähe? Mul enne SLS-ga pestes läksid jube ruttu mustaks, ökodega püsib kauem puhas ja pehme.
 
jalou 19. oktoober 2010, kl 00.07
ma pesen ka vahel Lush'i shampooniga, mul see tahke variant, Squeaky Green. palsamit pärast vaja ei ole aga samas peanahk on puhas, ei kihele.
mingite Garnieri ja Pantene shampoonidega ei julgeks küll enam mässata. korra reisil olles proovisin ja juuksed oli ludus, rasked ning peanahk kiheles juba pool päeva peale pesu. sisuliselt on ka enamik salongishampoone sama efektiga, "imeliselt siluvad silikoonid" teevad juuksed eriti hästi kammitavaks ju :D
mul õnneks see soodavariant toimib ka ökoshampooniga. ma arvan, et oluline on saavutada peanaha tasakaal. ning kangete shampoonidega võid ju juuksed puhtaks saada aga ärritad peanahka. tundlikkuse ja tunnetuse asi see shampooni leidmine.
 
D. 19. oktoober 2010, kl 09.24
ma ei oska öelda, kas läheb kiiremini mustaks. mul ökodega üldse ei klappinud lõppude-lõpuks, seega ei oska võrrelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!