Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
koorija asemel näohari vms
 
a 20. oktoober 2010, kl 12.45
Mäletan, et olen kunagi kasutanud Body Shop'i näoharja. Oli väga tõhus aga mingi aja möödudes ei kannatanud põskedelt enam sellega teha, nahk oli hell ja tekkis cuperosa. Kuna aga ei oleleidnud siiani öko näokoorijat(olen proovinud 3e: lavera, miessence, see the dawn), siis mõtlesin uuesti harja proovida. Kas keegi teab kusagil müügil olevat(sobib ka tellimisega mujalt) looduslike harjastega ehk siis õrnemat näopesuharja?
 
a 23. oktoober 2010, kl 20.03
Annan teada, et ostsin seal Kaubamajas asuvast looduspoest näopesu asjanduse Ecotools, kus on 2 padjakest. Algselt kahtlesin, kas see aitab koorida aga oh üllatust minu ülitundlikule nahale on see suurepärane! Olen hetkel väga rahul ja õnnelik.
 
I.R.Pale 24. oktoober 2010, kl 10.36
mul samaks otstarbeks mikrokiudlapp
 
f 26. oktoober 2010, kl 11.28
mul kosmeetiline svamm (tselluloosist), roaslindist 2tk 14 eek.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!