Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
küsimus ökodele.
 
vaatleja 22. oktoober 2010, kl 00.31
jälgisin täna huvipärast oma leti tagant õko riiuleid, ja mida ma nägin ---------- mitte midagi.Praegu nii popp ennast õkoks pidada ja sellega esineda , aga millegipärast sama täis kui riiulid oli hommikul , olid ka õhtul.Milles asi? Kas hinnad ei meeldi? Aga äkki hakkab õko vaimustus üle minema? Ega vist elu lõpuni näpuga järge ajada ei jõua.
 
irw 22. oktoober 2010, kl 01.35
Kas oled mõnes supermarketis letitöötaja, et "oma leti tagant" mingeid riiuleid jälgisid?
Inimesed lihtsalt ostavad oma ökotooteid mujalt, spetsiaalsetest ökopoodidest, internetist, palju tehakse ise kodustest vahenditest jne. See, et mingi Selver või Rimi mõnele tootele "öko" peale laksab ja eraldi riiulisse tõstab, ei tähenda tõesti, et rahvas seda kaupa ostma tormaks.
 
Cheiron 22. oktoober 2010, kl 08.44
mina ostan ka netist ja spets ökopoodidest kraami. ega ei oskakski igast supermarketist otsida. ja seal kipuvad olema ka sellised pool-ökod, et on ja ei ole ka. ma ei tea kuidas eestis prismades aga soome omad on vaikselt hakanud ökosid sisse võtma. neilt leiab ecoveri pesuained, roosisoola(ruususuola), ökomahlasid, piimatooteid, linaseemneõli, mõned teed ja vist kohvigi, urtekrami shampoone-palsameid ka. mahetalude kartulid ja porgandid saab ka sealt. mida sinu poes pakutakse?
 
. 22. oktoober 2010, kl 10.16
tegelikult on nii, et inimestele pole sõna öko tegelikult nö kohale jõudnud. misasi see üldse on? sellega läheb natuke aega. igasugused aktivistid pingutavad natuke üle, aga tavainimene peab snoobitsemiseks.
aga inimene peab saama valida ja tore, et seda valikut juba on. ise ostan kodukeemia võimalikult naturaalse. toidupoolise kasvatan suures osas ise..
 
no 22. oktoober 2010, kl 13.57
see on sama, nagu supermarketites on Tervisetoodete riiulid, kus müüakse näiteks suhkruasendajaid, mis on ülimalt kauged tervislikusest.
 
jänes 27. oktoober 2010, kl 15.10
ma ei saa küsimusest aru
 
to teemaalgataja 27. oktoober 2010, kl 16.07
Mis see õko veel on?

Ökost olen kuulnud aga õkot küll ei tea.
 
näiteks 27. oktoober 2010, kl 17.55
näiteks ei saa nad oma renditasusid ära makstud ja see on toodete vähesuselt peegelduv. Või oodatakse uut kaupa, mis pole veel jõudnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!