Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Pettusin Ingli Pais :(
 
grett 25. oktoober 2010, kl 22.50
Kasutan Ingli Pai näokreemi ja täna avastasin, et kreemipurgi all imepisikeses kirjas kreemi koostis ja sealhulgas ka methylparaben ja propylparaben! Vot siis 100% looduslik - nagu pakendil kirjas..... Mai saa aru, miks sellist asja pakendile ei kirjutata - vaid väikselt kuskile, kust isegi otsida ei oska :((
 
Heh 25. oktoober 2010, kl 23.16
Mis sa siis nii odavast asjast saada tahad?
 
jänes 27. oktoober 2010, kl 15.06
parabeenid on tavalised säilitusained kosmeetika toodetes.
ühed väidavad, et täiesti ohutud ja neid leidub taimedes ka loomulikul viisi:
http://www.lush.co.uk/index.php?option=com_virtuemart&page=lush.lushopedia.php&action=showIngredient&ingredientId=4866
teised ütlevad, et põhjustab vähki:
http://www.bioneer.ee/eluviis/tarbimine/aid-1963/Ohtlikud-ained-tarbijatoodetes

ei tea mida uskuda. :(
samas mingit säilitusainet peab ju kasutama, sest muidu tooted lihtsalt ei säili.
kui ei ole parabeen, siis on midagi muud.
 
kalmet 27. oktoober 2010, kl 17.57
küsi tootjalt, kui mitu % on neid parabeene sees ja järelda siis.
 
... 27. oktoober 2010, kl 19.41
ingli paist on väga pikk teema ilusalongi (endise soovita kosmeetikut...) foorumis.
teemaalgataja on JJ kes Ingli Pai pärast Tarbijakaitsesse läks.

soovitan lugeda, saate selle firma suhtumisest teadlikuks.
 
naine 28. oktoober 2010, kl 20.15
Jaa, mina ka avastasin sealt parabeenid, aga kreem muidu on täitsa ok. Ja odav ta küll pole...
 
JJ 10. november 2010, kl 19.16
Ohoo, üllatus! Halb üllatus!

Kui koostiseinfo lõpuks välja tuli, ei olnud seal vähemalt kirjas ühtki parabeeni. Muudetus koostis? Võimalik. Paremuse poole aga teps mitte.
 
Pettumus 18. november 2010, kl 00.14
Kasutasin mõni aasta tagasi Ingli Pai sarjast näoõli,aga mulle see ei meeldinud.Jäi kuidagi naha pinnale,nägu tundus nagu mingi kihi all olevat.Viskasin ära ja pettusin.
 
tammetõru 18. november 2010, kl 21.07
Kreemi ja ihupiima koostises on alati vett, seega on säilitusainete kasutamine hädavajalik, muidu läheb kuu ajaga roiskuma. Kasutage puhtaid õlisid, nendes ei ole säilitusaineid.
 
suraia 24. november 2010, kl 16.41
Ma isegi helsitasin kunagi sinna Ingli Paisse, ja küsisin,et kas ikka on 100 protsenti loosulik ja et ega ei ole keemilisi aineid sees, vastati,et nemad ei lisa keemilisi aineid, see oli tol ajal kui ei olnud koostist mitte kuskile märgitud ja näovetele ei ole ka praegu märgitud tegelikku koostist, on ainult taimede nimetused mida seal sees on jne. nii et see firm aon ka pettusega tegelev, seega praegu on ainult Scheller veel see kellel ei ole keemiat sees, aga ikkagi tuleb lugeda,sest leidsin ka mingi kreemituubi Schelleri oma, aga seal oli keemia sees, ilmselt mingi piraatfirma teeb veel seda Schellerit järele
 
I.R.Pale 24. november 2010, kl 16.58
mis sünteetilised ained Dr. Schelleri tootes olid?
 
suraia 24. november 2010, kl 19.56
olid parabeenid sees, aga ainult nendes mis on suuremates tuubides kreemid,varem pole selliseid näinud ja igal pool neid ei ole ka, olid vist Selveris näha
 
a. 26. november 2010, kl 19.10
aga mis mõttes dr scheller on ainus, kellel ei ole keemiat sees? Eestis on palju täisnaturaalsete toodete kaubamärke ju. Muidugi jah, päris selverites neid ei müüa, vaid ökopoodides, e-poodides ja ka kaubamajas.
 
... 28. november 2010, kl 16.42
Parabeenid on lihtsalt laialt tuntud säilitusained mida kasutatakse. Kui tekib probleem, et kliendid ei taha enam parabeenidega tooteid osta, hakatakse kasutama mingeid muid säilitusaineid kuni hetkeni mil jälle kisa tõuseb. Mõelge nüüd ise, kuidas saavad need tooted säilida kui sinna on segatud kokku vesi + õlid +toimeained kui pole midagi mis neid seoks ning säilitaks? Ilus mõte aga ei toimi. Kusjuures minu arust on ohutum kasutada parabeenidega toodet kui hapuks läinud toodet.
 
viimasele 28. november 2010, kl 21.30
Sa antioksüdantidest oled midagi kuulnud?
 
ökomutt 09. detsember 2010, kl 12.28
mina kasutan kreemis säilitusainena citrosepti. Ja üritan valmis teha sellise koguse kreemi, et selle suudaks 2 kuuga ära tarvitada, hoian seda muidugi külmikus...
 
R 31. jaanuar 2011, kl 18.45
Parabeenid pole kohe kindlasti ainukesed säilitusained, mida tootesse lisada. Tegelikult on olemas säilitusaineid, millel on eco tsertifikaat ja neid ka kasutatakse. Teine asi on alkohol, mis aitab tootel säilida. Seega kui toode sisaldab alkoholi, siis ei ole ka ohtu, et asi homme hapu on. Samas ei pruugi paljudele alkoholiga nahahooldustooted sobida. Lisaks nendele variantidele on veel olemas 100% looduslikud "säilitusained", mida ei kasutata sellel eesmärgil aga laiatarbe kosmeetikas. Kui ei ole eesmärk, et toode seisaks ja säiliks kuskil kaupluseriiulil või kodus aasta või enam, siis on tegelikult alternatiive täitsa olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!