Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
pea sügeleb
 
allergik 27. oktoober 2010, kl 21.45
Allergia on kosmeetikavahendite baasainete vastu, st mineraalõlid, SLS jne.
Ei kasuta neid sisaldavaid tooteid enam ammu, kuid ma pole leidnud ka sellist keemiavaba šampooni, mis ei paneks pead sügelema.
Aubrey, Lavera, Avalon...ikka sügeleb pea teisel päeval. Urtrekam pani pea sügelema juba paari tunni pärast peale pea pesemist.
Mõistus on otsas.
 
a 28. oktoober 2010, kl 10.15
Minul on sama probleem, eriti tunnen seda Aubrey šampoonidega. Hetkel kasutan Eco.kid Prevent Sensitive Daily Shampoo http://www.ecokidorganics.com/ ja asi tundub parem aga ei tea kui kauaks. Ootan ka huviga, kelle midagi keemiavaba ja mitte allergilist soovitada.
 
a 28. oktoober 2010, kl 17.35
meenus veel üks šampoon Weleda rosmarini oma aga sellel SLS sees jälle...
 
u 28. oktoober 2010, kl 22.32
mm.. minggi ureaga eucerini shampoon aitas mind hädast. enne oli ikka asi täitsa hull, nahk kiskus ja kestendas peas.
nüüd kuidagi veidi rahunenud, julgesin kaubamajast mingi alba botanicalsi shampooni osta, suht ok tundub seegi.
 
aa 29. oktoober 2010, kl 17.26
Egas see polegi allergia, lihtsalt pesemine teeb alati naha kuivemaks. Peseme pead sagedamini kui peaks, sest lihtsalt piinlik on ju rasvapeaga ringi käia. Talvel külmaga ja sees kütteperioodil on eriti kuiv õhk. Mitte ainult pähemäärimine ja šapoon probleemi lahenda. Tuleb ka seespidiselt end niisutada. Tee omale kalamaksakuure. Lusikatäis segatud piimaga ja enne hommikusööki, mida suurem vahe nende kahe vahel seda parem.
 
veel 29. oktoober 2010, kl 20.58
Katseta ökoseebiga pesemist. Ja muidugi, pese harvemini.
 
allergik 29. oktoober 2010, kl 22.28
Ka ökoseep on läbiproovitud ja harvemini pesta ei saa, sest muidu kratsiks peanaha lõhki.
 
kahh 31. oktoober 2010, kl 14.23
kas alati selline peanahk olnud või nüüd tekkinud?
mul oli sama asi, hakkasin juba hulluks minema, magada ka ei saanud, sest nii metsikult pea sügeles ja kiheles. sai proovitud apteegi- ja ökoshampoone. aga ei midagi.
tegelikult minul oli asi puhtalt hormoonides. tasakaal oli paigast ära. ilmnesid ka häired tsüklis jm. kui see sai korda, kadus ka peanaha jama ära.
 
allergik 31. oktoober 2010, kl 20.32
see on kindlasti seotud šapoonides oleva keemiaga, aga võibolla on tõesti midagi veel. Kuidas sa oma hormoonid korda said?
 
kahh 01. november 2010, kl 14.13
hormoonindus loksus mõne aastaga (peale sünnitust) ise paika. st eks rasedus ja sünnitus midagi sassi ajas. enne oli mul ülirasvane peanahk, üle päeva pidin pesema. sel sügelemise ajal pea rasvaseks ei läinudki, enne läks niisama mustaks. uus kogemus. nüüd kui asi korras, olen jälle rasvapea :)
 
k 01. november 2010, kl 22.51
soovitan teha külmpressitud kookoseõliga peanahamaske. Võib ka ööseks peale jätta. Kooksoeõli aitab paljude erinevate peanaha probleemide korral. Võid ju proovida, ehk aitab:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!