Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Tavalised dušigeelid
 
Helle 28. oktoober 2010, kl 14.29
Kas kasutate poes müüdavaid nö tavalisi dušigeele (Palmolive, Dove jms)? Miks?

Ise ei ole ma juba tükk aega nendega ennast pesnud, kuid vahel tekib tahtmine - kergem pesta (vahutavad paremini kui ökoseep) ning jätavad naha pehmeks ja lõhnavaks..Vaadates aga nende koostist, ei tahaks siiski kasutada.
 
k 28. oktoober 2010, kl 14.48
kasutan ja elan.
saasta oma nahale saan angunii igalt poolt ja saja-aastasena sileda nahaga surra on kahju...
ärge ometi mõelge üle, see on palju kahjulikum, kui "tavaline" dushigeel või sampoon.
 
kah katsetanud 28. oktoober 2010, kl 15.10
Kasutan. Meeldivad rohkem kui kallid, sest vahutavad ja pesevad paremini. Head odavad.
Hetkel vannitoas Dove, Aldo Vandini, Nivea diamond toutsh ja cashmere mist (vist) , Fa Yogurt... . Miski Body Shopi oma seisab ja tuleb minema visata (korki raske avada ja ei vahuta ega pese ja haiseb).
On olnud ka Palmolive (rahul) ja Arden Green Tea dušhigeel ja muid kalleid. Ma küll peale hinna ja lõhna (mis haihtub 2 min) suurt vahet ei näe.
AAA Ives Rocheri mingi kaselehelõhnalist ostaks küll veel. Keha lõhnas hiljem kaua nagu peale maal saunas värskete kasevihtadega vihtlemist.
Avon ja Oriflame ka proovitud- ei tapnud ja ei vaimustanud.
 
ö 28. oktoober 2010, kl 15.50
Ei kasuta, nahk ei kannata, hakkab jubedalt kihelema ja väga kuivaks muutub.
 
ü 28. oktoober 2010, kl 16.00
Ei kasuta.Kuivatavad liialt,niigi kuiv nahk.Igasugused liigsed lõhnad ei meeldi.Need odavad jätavad nahale ebameeldiva kihi,nagu ei läheks pestes korralikult maha.
 
. 28. oktoober 2010, kl 16.24
Ma enam ei kasuta. Lisaks sellele, et jubedalt kuivatavad, tekitavad veel ka sellise tunde, et tahaks jälle pesta, ehksiis puhtuse tunne kestab lühikest aega.
Seda jahh, et vahutavad, aga see ongi ainus hea nende juures.
Kasutan ammu juba külmmeetodil (nagu goodkaarma jt) tehtud seepe ja ei vaja enam lisaks topeltportsu keemiat kreemide näol, et seda kuivust kuidagi leevendada.
 
no way 28. oktoober 2010, kl 18.05
Ei kasuta neid enam. Ökoseebid on mu nahale paremad. Vahutavad ilusti aga ei kuivata nagu SLS.
 
aga 28. oktoober 2010, kl 21.55
mina kasutan jua ammu Aubrey Organics, Everyday Body Soap, Herbal Liquid. vahutab h2sti ja l6hn on ka meeldiv. Ei kuivata nahka. maxab i herbis mingi 12 doltsi ja pea 500ml :)
 
mull 28. oktoober 2010, kl 22.13
Sama lugu, ammu enam ei kasuta. Kitsepiimaseep ja pärast veidi õli nahale ei tule ka sugugi kallim. Ikka vähem raha läheb. Ja ma ei käi enam iga päev duši all, pole vajadust.
 
D. 29. oktoober 2010, kl 11.38
ei kasuta. kuivatavad jubedalt nahka ja siis peaks justkui hakkama veel kreemitama. ökoasjadega kreemitamismuret ei ole. lisaks on keemiline lõhn ebameeldiv - kui kasutasin neid, tundus ka hea, kuid peale ökoasjade kasutamist tunduvad need lõhnad ebameeldivad.

kasutan urtekrami brown sugar dushigeeli, mis on mõnusalt paks ja vahutab piisavalt, puhtaks teeb, kuid ei jäta nahka kuivaks.
 
a 29. oktoober 2010, kl 11.54
ei kasuta, kuna need tava geelid jätavad mingi libeda kihi, tekib tunne, et ei tule pestes maha. Kasutan juba aasta jagu Weleda duššigeele, väga rahul.
 
Trips 08. november 2010, kl 22.59
Üldse ei kasuta neid, ennem pesen puhta vee ja liivaga:) Lisaks igasugustele jamadele koostises haisevad teised väga tugevalt, ma nii lõhnatundlik tegelane.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!