Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Üleminek loodustoodetele
 
Kata 02. november 2010, kl 11.50
Soovin ka üle minna looduslikele toodetele. Ostsin omale Nude shampooni ja palsami. Kui ma olen seni pead pesnud salongist ostetud shampoonidega, kas hakkangi kohe looduslikuga edasi pesema, st ma olen aru saanud, et enne peab juuksed silikoonidest ja muust sodist puhtaks saama, muidu looduslik ei pääse sellest läbi, et mõjuda. Aga millega ja kuidas? Ootaks kohe konkreetsete toodete nimesid, et teaks valida poes. Ja kas seepidega on sama teema või võib kohe keha pesta loodusliku kraamiga? Kõik muud soovitused on samuti väga teretulnud. Ette tänades.
 
Mull 02. november 2010, kl 12.55
Minu kogemuse järgi pole küll vaja mingit üleminekuperioodi korraldada. Lihtsalt uued ja puhtamad tooted kasutusse. Juuste puhul võib küll oleneda, kas oled sinna meeletult viimistlusvahendeid ladestanud. Siin hea teema:
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?1,306921
 
kasutaja 03. november 2010, kl 06.35
panen oma sampooni koostise siia.
Millised on siis need pahad lisad?
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM, LAURETH-4, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PEG-4 DISTEARYL ETHER,POLYQUATERNIUM-4, SODIUM BENZOATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, DISTEARYL ETHER,GLYCERIN, CITRIC ACID, DICAPRYLYL ETHER, PEG-8, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, SODIUM CITRATE, FORMIC ACID, PEG-8/SMDI COPOLYMER, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, SODIUM POLYACRYLATE
 
üks 03. november 2010, kl 08.50
kohe teine ja kolmas koostisaine on mittesoovitavad, peg-4, peg-8, sodium lauroyl sarcosinate. 2-bromo-2-... saab lausa 10 punast punkti! kui huvi on siis võid ise uurida koostisained cosmeticsdatabase.com-ist.
 
well 04. november 2010, kl 22.52
No enamik asjad, mida poes müüakse, algavad nii: aqua, sodium laureth sulfate ....
Kui tahad tõesti "ökot", siis pead minema ikkagi ökopoodi või siis kaupsi ökoleti juurde. Mina ei viitsi süveneda sinna keemiliste ainete maailma, aga "sodium laureth sulfate"-sisaldusega asju ma küll endale enam peale ei määri.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!