Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
kas keegi kuulnud-teinud juustele enne hennatamist "Rainwash"?
 
a 07. november 2010, kl 18.56
Otsisin netist hennatamise kohta ja leidsin sellise lehekülje http://www.mehandi.com/shop/rainwash/index.html
Seal väga huvitav toode Rainwash Mineral Treatment, mis tundus jube vajalik. Nüüd siis küsingi, kas keegi proovinud või kasutab pidevalt...tunneks ka asja vastu huvi, et kas aitab roheka varjundi ärahoidmiseks jne?
 
kogemus 07. november 2010, kl 19.37
olin blondeeritud ja siis mõtlesin,et hakkan edaspidi elama tervislikult.ostsin hennat ,pulber oli ja värvisin.tulemus oli lilla.....loe palun seitse korda ennem kui värvid.
 
Catriona 07. november 2010, kl 20.18
Mehandi 'Rainwahs' on hästi uus asi, mina seda proovinud veel ei ole, aga asja mõte on, et see eemaldab juustest mineraalide ladestumise ning mingil moel siis vist ka ennetab seda. Mis see keemiliselt on, seda ma uurinud veel pole, lihtsalt pole jõudnud. Ning ma ei ole suisa otse ka küsinud, et mis see teil siis on.
Jen, kes selle välja töötas, on sealse hennapere üks usinamaid ja kogenumaid köögikeemikuid. Ning 'Rainwashi' saamislugu on Jeni enda veest tulenenud - kohas, kus tema elab on äärmiselt kare vesi ning sennatamiste puhul ja vahel ka henna-senna segu peale lõpetas ta pahatihti rohekate salkudega. Kokku said keemiateadmised, eksperimentaal-hennauurija uudishimu ja intrigeerivad tingimused ja katsetamisjulgus.
Muidu olen ma juuksuritelt kuulnud, et salitsüülhape teeb päris hea puhastuse, aga ma ei ole kindel, kas 'Rainwash' on salitsüülhappe põhine.
 
a 08. november 2010, kl 11.33
tänud Catriona...väga põnev asi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!