Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Veekindel ripsmetušš?
 
a 18. november 2010, kl 13.46
Öelge, kas keegi on sattunud kuskil nägema mõnda enam-vähem looduslikku veekindlat ripsmetušši? Mitte-veekindlaid müüakse erinevates netipoodides ja olen neist mõningaid proovinud ja väga rahul olnud, kuid nende koostise tõttu on nad veega kokkupuutel väga kiiresti lahustuvad, mis tähendab, et meie kliimas on neid kanda pisut keeruline, sest isegi kerge uduvihm või mõned lumeräitsakad tähendavad suuri plekke silmalaugudel. Tahaks talviseks ajaks midagi veekindlat vaadata, pole vaja, et toode oleks hüper-super paksendav ja ripsmeid pikendav ja volüümi lisab, piisab lihtsalt, et oleks tavaline must veekindel tušš. Või saavutatakse veekindlus mingi eriti vinge keemiaga? Sellisel juhul oskate äkki lihtsalt mõnda vähem"saasta" firmat soovitada, kelle tootevalikut uurida võiks? Igasuguseid Loreale ja muud taolist oma rahaga toetada ei tahaks.
 
naine 18. november 2010, kl 21.47
Minu teada pole olemas veekindlat looduslikku ripsmetušši. Lumene ehk on selline vähem kahjulik, aga kuna ise veekindlaid ei kasuta, siis kogemus puudub. Manhattani omad pidavat ka olema suht tervisesõbralikud. Ise kasutan hetkel Lumene tavalist ja ootamas on Manhattan.
 
boo 20. november 2010, kl 19.24
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!