Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Amarant
 
hy 23. november 2010, kl 17.01
ostsin ja meeldib tema pähkline maitse aga peale pudru ei oska muud teha.mida teie temaga teete? pudru on ka suht mittekleepuv siis segasin korra mannaga.
 
Mina 23. november 2010, kl 21.20
Näiteks suppi
3 peenestatud sibulat, 3 sl oliiviõli, 1 sl curryt, 1/2 tl kurkumit, 1 purk purustatud tomatit, 1 l vett, 2 dl amarant, 2 dl lillkapsatükke, 2 dl maisi, 2 sl sidrunimahla, 2 tl oreganot, 2 tl peterselli, 2 tl köögiviljapuljongi pulbrit (või sojakastet maitse järgi), 1/2-1 tl musta pipart purustatud
Kuumuta õlis sibul, curry ja kurkum. Lisa tomatikonserv ja vesi ja lase keema. Lisa amarant ja lillkapsas. Hauta umbes tund aega. Lisa lõpuks mais, sidrunimahl ja maitseained. Lase keema tõusta.
 
Trips 24. november 2010, kl 13.26
Mul ka üks pakk sahtlis, pole veel kasutanud. Tekkis küsimus, et kuidas amaranti pesta? Ta nii peeneteraline, et sõelast uhuks selle kohe kraanist alla.
 
hy 24. november 2010, kl 16.03
ma ei pesegi teda ,ta pole ju must .aga seda suppi ma proovin küll .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!