Ökonurk
Purustatud kanamuna koored
Susinaine 28. november 2010, kl 12.56 |
Miisu 28. november 2010, kl 15.28 |
Klea 01. detsember 2010, kl 15.56 |
vastu ei vaidle 01. detsember 2010, kl 21.00 |
kooresööja 01. detsember 2010, kl 22.03 |
Puudus 15. detsember 2010, kl 12.47 |
ee 19. detsember 2010, kl 16.22 |
Anne 30. jaanuar 2016, kl 18.54 |
Mina olen ka söönud või õigemini olen võtnud.Õige retsept on tl otsa täis ja lisada natuke sidrunimahla ,et paremini organism omastaks kaltsiumi.Mitu aastat tagasi olid minu luud nii hõredad,nagu pimskivi.Hakkasin tarvitama munakoori ja küik taastus.Ja nüüd aastaid mitte tarbinud koori jälle hakkasin tarvitama koori ,sest luud hakkasid jälle märku andma ,et on aeg jälle munakoori tarvitada.See retsept on õige ,anult sidrunimahlaga omastab organism kaltiumit õigesti.
Muna 14. veebruar 2016, kl 17.42 |
Lisa postitus