Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
ise keedetud seep
 
k 22. detsember 2010, kl 15.37
Tere,

Olen ise juba paar korda seepi keetnud, aga nüüd tekkis huvi kitsepiima või lehmapiima koorega seebi tegemise vastu. Kas keegi oskaks mind aidata ja selgitada, millial täpselt ja mis vahekorras piima või koort seebimassile lisama peaks?
Oskab keegi kogenenum äkki veel midagi soovitada, mida seebi sisse panna võiks?
Suured tänud vastuste eest!
 
mailis 10. jaanuar 2011, kl 12.34
pane neti otsingusse seebi valmistamine ja saad hulgaliselt retsepte ;)
 
k 10. jaanuar 2011, kl 21.15
seda on tehtud ;) piimaseepide retsepte ei ole küll jalaga segade.
 
Kat 23. jaanuar 2011, kl 11.14
Suht lihtne on see, piima v6tad lihtsalt vee asemel. Umbes pool piimakogusest kylmutad j22kuubikute vormis 2ra ja lisad need j22kuubikud siis v2hehaaval piima-leelise segule. K6ige parem on seda teha kraanikausis kuna piimasegu v6ib meeletult kuumaks minna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!