Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Ümbertöödeldud materjalidest kodu- ja lastekaubad
 
re-pood.ee 27. detsember 2010, kl 10.39
E-poe re-pood.ee kaubavalikusse kuuluvad peamiselt ümbertöödeldud materjalidest (paber, plastik) tooteid. Tootevalikusse kuuluvad täpsemalt tooted kaubamärkidelt Becothings (Inglismaa), Purpurs (Läti), Green Toys (USA) ning EcoForce (Inglismaa). Nende tooted on igapäevaselt kasutatavad asjad, mis on valmistatud säästlikumalt, kasutades selleks kohati üllatavaid lahendusi.

Lastele on hetkel müügil söögiriistad, -kausid ja -taldrikud, erinevad mänguasjad, papist riidepuud ning biolagunevad pissipotid! Lisaks on saadaval teised tooted: fotoalbumid, kirjatarbed, riidepuud, puhastuslapid ja -käsnad, pesulõksud jne.

Vaata lähemalt www.re-pood.ee/pood
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!