Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Sebamed
 
Äpu 13. jaanuar 2011, kl 23.05
Läksin paar kuud tagasi looduslike toodete peale üle. Aga mul seisab vannitoas Sebamed näovaht, mida pole üldse kasutatud. Kas seda võib kasutada/pidada looduslike toodete hulka?

Koostisosad siis sellised:

Aqua
Cocamidopropylalbetainamide MEA Chloride
Cocotrimonium Methosulfate
Sodium Lactate
Panthenol
Parfum
Phenoxyethanol
 
k 14. jaanuar 2011, kl 09.56
Mina tema kohta sõna "looduslik" ei kasutaks, kuid ega ta halb kraam ka ole. Ise kasutan ja tundub, et temast on vistrike ohjeldamisel isegi pisut abi. Meigi võtab ka hästi maha. Kuigi kuivatab hirmsasti, pärast pesemist oleks nahk nagu numbri võrra väiksem.
 
zxc 14. jaanuar 2011, kl 15.35
kui ta koosneb vaid neist ainetest, siis võid rahulikult lõpuni kasutada, midagi karjuvalt hirmsat seal ei ole. phenoxyethanoli leidub ka paljudes looduslikes toodetes säilitusainena.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!