Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
pakid UK-st ja USA-st
 
a 20. jaanuar 2011, kl 16.58
Olen juba pikemat aega mõelnud, et mis on juhtunud UK-st paki saatmisega...tulevad 3-4 nädalat. Samas USA omad tulevad tunduvalt kiiremini kohale. Varem tellisin theorganicbodyshop netipoest tooteid aga nüüd nagu ei taha enam, ei jõua pakke ära oodata. Pealekauba pettusin eile sealt pakki saades...tellimus oli üsna kopsaka summa eest 1700.- ja ei olnud ühtegi testritki.
Kuidas teil kogemused?
 
. 20. jaanuar 2011, kl 18.38
MIs ajaperioodist sa praegu räägid, viimased kuu-kaks (novembri lõpp, detsember, jaanuar)? Pea meeles, et see kõik on praegu pühadehullus, lisaks oli briti postisüsteem sealse ilma tõttu pikka aega täiesti käpuli. Mina ootasin ka UKst üle kahe nädala pakki (29. pandi teele, 17. jõudis siia), lisaks sain eelmine nädal üllatuse, kui postkasti potsatas kaart, mis oli UKst juba 12. detsember teele pandud - täpselt kuu aega tuli. Jaanuari lõpust peaks olukord taas normaliseeruma ja tegelikult jaanuari alguses saadetud asjad tulevad juba üsna normaalse tempoga (5 päeva ringis), aga detsembri saadetistega on "backlog", mille klaarimine võtab veidi aega.
 
a 21. jaanuar 2011, kl 21.03
Räägin detsember-jaanuar saadetistest. Theorganicbodyshop-st tellisin 04.01 ja andis ikka oodata, missaabus 19.01. Ehks siis tõesti edaspidi asi laabub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!